Anna Easy Bageovn

20.495,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
ANNA_EASY

Thermorossi Anna Easy Bageovn

Med en bageovn kan du tilberede mad helt uden strøm - et oplagt valg til mindre sommerhuse, tiny-house konceptet og off-the-grid byggerier. Her får du både opvarmning af boligen og muligheden for CO2-neutral madlavning, for optimal udbytte af energien fra din fyring. Dette er en af de mindre modeller, med et stort varmeudbytte, hvor ovnen er placeret over brændkammeret.

Anna Easy Bageovnen er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændeovne og pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Anna Easy Bageovnen er en flot og stilfuld ovn i et slank design, som er fremstillet i stål og støbejern. Bageovnen er produceret i stål og støbejern med en rustfri stålvarmeveksler. Bageovnens forbrændingskammer er af solidt støbejern med mulighed for regulering af primær-, sekundær og tetiær lufttilførsel. Dette gør det muligt at justere forbrændingsniveauet til behovet for varme.

Anna Easy bageovnens ovn og øvre top er lavet af emaljeret støbejern og har en rysteriist. Ovnens kapacitet er 34 liter med målene 34,4 x 30,3 x 33,3 cm, og den har et termometer, så du kan holde øje med temperaturen. Anna Easy bageovnen har ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig, og samtidig har ovnen en udtagelig askebakke nederst under brændkammeret for nem rengøring. 

På videoen ovenfor, kan du se en præsentation af Thermorossis brændekomfurer. I videoen er det modellerne Margot og Margherita, der vises, som begge har en smart opdeling af ovnrummene med lavasten i hvert rum - ideelt til pizza og brød i det øverste rum.

Anna Easy Bageovnen har desuden en smart ”Smoke by pass”-teknologi, som reducerer mængden af røg, når der påfyldes træ på ovnen. Dette er fordelagtigt for at opretholde et godt indeklima.

Gå til datablad for Anna bageovn

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):Op til 10,6
Opvarmer op til.100-150 m2
Røgafgang, diameter (mm): 130
Virkningsgrad (%): 86,3
Højde (cm): 151,3
Bredde (cm): 51,1
Dybde (cm):50,8
Vægt (kg):243
Ovn/bagefad volume:34,71 liter
Ovn/bagefad mål:Dybde: 33,3, Bredde: 34,4, Højde: 30,3 cm
Brændkammer mål:
Dybde: 38,4, Bredde: 36,2, Højde: 43,9 cm
Materialer:
Støbejern, stål, emaljeret støbejern, keramisk glas

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Anna Easy Bageovn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Anna Easy Bageovn

Populære Thermorossi pilleovne

  1. Anna Easy Bageovn
    20.495,00 DKK
  2. Thermorossi Pop 8 Sort
    22.995,00 DKK
Viser butikker tættest på