Klara Easy Komfur

Klara Easy Komfur

HWAM 2620c

HWAM 2620c

Anna Easy Bageovn

19.495,00 DKK
5 - 10 hverdage
Varenr
ANNA_EASY

Thermorossi Anna Easy Bageovn

Anna Easy Bageovn er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændeovne og pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Anna Easy Bageovn er en flot og stilfuld ovn, som er fremstillet i stål og støbejern med forbrændingskammer i støbejern og en rustfri stålvarmeveksler. Anna Easy har ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig på dem, og samtidig har ovnen en udtagelig askebakke. Det er en emaljeret ovn med en kapacitet på 34 liter og med termometer. Der er desuden mulighed for både regulering af primær-, sekundær- og tertiærluft.

Anna Easy Bageovnen har ”Smoke by pass”-teknologi, som reducerer mængden af røg, når der påfyldes træ på ovnen. Dette er fordelagtigt for at opretholde et godt indeklima.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW): Op til 10,6
Opvarmer op til. 100-150 m2
Røgafgang, diameter (mm):  130
Virkningsgrad (%):  86,3
Højde (cm):  151,3
Bredde (cm):  34,4
Dybde (cm): 33,3
Vægt (kg): 243


Write Your Own Review
Du anmelder:Anna Easy Bageovn
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Anna Easy Bageovn