Thermorossi Bella Vista Square

34.995,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
571861561315596

Thermorossi Bella Vista Square pilleovn

Lækkerier til både boligen og varmeregningen. Den første Bella Vista pilleovn fra Thermorossi vandt i 2016 prisen som "Årets pilleovn i Europa". Årsagen var klar: En effektiv pilleovn, næsten lydløs, præsenteret i et indtagende og brugervenligt design! Dette er efterfølgeren til seriens første model, og den er baseret på den samme høje funktionalitet og teknologi, som gjorde sig gældende ved Bella Vista. Derfor er den største forskel det rektangulære design, som tager sig særligt godt ud i den moderne bolig.

Bella Vista Square pilleovnen er udstyret med Thermorossis patenterede PelletPower® brændsystem, som giver den perfekte mix af primær og sekundær luft. Det sikrer dig en effektiv pilleovn med en virkningsgrad over 90. Brændkammeret er lavet i kraftig stål og støbejern, som er meget kraftige materialer, der holder til varmen fra flammerne. Bella Vista ovnen er en af markedets absolut mest lydsvage modeller. Med kun 30 db, kan du næsten ikke høre pilleovnen køre, og til sammenligning ligger et lydsvagt køleskab på ca. 36 dB. Det store kammer, der har en kapacitet på 25 kg, betyder at du har helt op til 29 timers brændtid på én opfyldning. 

Vedligehold og rengøring

Det moderne design på Bella Vista Square er lavet, så ovnens glasfront og brændkammer kan rengøres enkelt, mens filtre er installeret så inspektion og vedligehold klares nemt. Pilleovnen er designet så inspektionspunkterne nemt kan kontrolleres ved periodevis vedligehold. Thermorossis fokus på høj kvalitet og funktionalitet sikrer altid pilleovne, der tilbyder en god brugeroplevelse og nem kontrol og vedligehold. 

Forbrug og varmeudnyttelse

Bella Vista Square pilleovnen fra Thermorossi har Thermocore®, der giver en optimal udnyttelse af varmen fra ilden, hvor luften trækkes ind for neden af ovnen og føres op langs brændkammeret, så luften allerede varmes op på vej ind i ovnen. Derudover har Bella Vista den patenterede PelletPower® teknologi, som sikrer at der tilføres den perfekte mængde ilt til forbrændingen af pillerne. Pilleforbruget er derfor minimeret til fulde for at skabe den mest effektive forbrænding. Bella Vista Square har desuden mulighed for varmeflytning, som gør det muligt at opvarme flere rum i huset.

Fordelen ved denne Thermorossi pilleovn er desuden, at du nemt og enkelt kan styre, hvornår den skal starte op og lukke ned, både via den medfølgende fjernbetjening eller ved at bruge skema-indstilling. Det er altså muligt at indstille ugens drift, så pilleovnen kører efter et fast skema - en stor fordel, når pilleovnen bruges som primær varmekilde. Derudover kan du tilvælge smart app-styring eller en wifi-termostat, som gør det endnu nemmere at styre varmen - tænd ovnen inden du kommer hjem fra arbejde, ankommer til sommerhuset ol. Eller lad pilleovnen justere varmen selv med wifi-termostaten.

 

fjernbetjeningslogo Fjernbetjening.

ugeprogrammeringslogo Uge programmering.

trinlogo 5 Trins temperatur kontrol.

termostatlogo Sikkerheds termostat for overophedning.

 

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):2,9 - 10,3
Opvarmer op til.150 m2
Røgafgang, diameter (mm): 100
Virkningsgrad (%): >90,0
Højde (cm): 149,0
Bredde (cm): 48,3
Dybde (cm):66,8
Vægt (kg):180
Lydniveau (db):30 (ekstra lydsvag)
Afstand til brændbart (bag) 200 mm

Piller

 
Pilleforbrug pr. time (min/max):0,85 - 2,2 kg.
Strømforbrug (min/max):65 - 130 W
Pille beholder:25 kg. (ekstra stor)
Pillestørrelse (max):6 mm
  

Testresultater

 
Røggastemperatur (oC):158
Røggasmasseflow (g/s): 8,0
  

2 års garanti + 4 års garanti på konvektionsblæseren

 

Download installationsvejledning og manual til Bella Vista

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Thermorossi Bella Vista Square
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Thermorossi Bella Vista Square
Viser butikker tættest på