pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Biopejse til gulv

Med en biopejs til gulvet, har du stor frihed med placeringen af din biopejs, og du kan med disse modeller opleve ilden og varmen fra flere vinkler.

Vores udvalg af biopejse er lavet i flotte forskellige designs, og vi har derfor modeller til enhver type bolig. En del af biopejsene kan desuden benyttes udendørs, og her er biopejse en spændende og charmerende afløser for traditionelle terassevarmere.

Vores udvalg strækker sig fra mindre biopejse med små brændere, til større biopejse med store brændere, som giver mere varme. Når du vælger en biopejs til gulv, kan det derfor være en god overvejelse at tage stilling til hvor meget varme, du ønsker fra din biopejs, og om det skal være en model, der kan flyttes. Se udvalget herunder, og find en biopejs, der passer til dit behov.

Kontakt os for et godt tilbud
biopejse til gulvet fra kendte mærker
Faldende orden

Varer 26-50 af 64

Side
pr. side
  1. Planika Lotus Biopejs
    2.395,00 kr.
  2. Safretti Curva DT
    21.095,00 kr.
  3. Safretti Curva ST
    15.795,00 kr.
  4. Safretti Curva XL
    16.395,00 kr.
  5. Safretti Curva XT
    16.970,00 kr.
  6. Vauni Globe Høj Frozen Grey
    31.066,00 kr.
  7. Vauni Globe Høj Hvid
    29.625,00 kr.
  8. Vauni Globe Høj Hvid Beton
    33.947,00 kr.
  9. Vauni Globe Høj Nordic Rust
    31.066,00 kr.
  10. Vauni Globe Høj Sort
    29.625,00 kr.
  11. Vauni Globe Høj Sort Beton
    33.947,00 kr.
  12. Vauni Globe Lav Amethyst Red
    28.185,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-50 af 64

Side
pr. side
Cocoon biopejs til gulvetCocoon biopejs til gulvet

Biopejse til gulvet - elegant opvarmning med miljøvenlig flamme

Biopejsens Magi

I en verden, hvor komfort møder bæredygtighed, har biopejse til gulvet indtaget hjemmets hjerte som en innovativ opvarmningsløsning. En biopejs er ikke blot en varmekilde, men også en æstetisk oplevelse, der forvandler ethvert rum til en hyggelig oase. Biopejse bruger bioethanol, en fornybar og miljøvenlig brændstofkilde, hvilket gør dem til et grønt valg for både din komfort og planeten.

Skab hygge og god varme indenfor

Biopejse til gulvet er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. De tilføjer ikke kun en varm og indbydende atmosfære til dit hjem, men de giver også en behagelig varme, der spreder sig jævnt i rummet. Det er som at bringe den hyggelige stemning fra en brændende pejs ind i moderne boliger uden besværet med røg eller skorstensvedligeholdelse. Med biopejse kan du nyde varmen uden at gå på kompromis med stil.

Underoverskrift 3: Hæv temperaturen med 3 grader på en time

En af de imponerende egenskaber ved biopejse til gulvet er deres evne til at levere hurtig og effektiv opvarmning. Bioethanol-brændstoffet brænder rent og producerer varme uden at efterlade røg eller aske, hvilket betyder, at du kan hæve temperaturen i dit hjem med op til 3 grader på bare en time. Denne hurtige opvarmningskapacitet gør biopejse til en ideel løsning, når kulden sætter ind, og du har brug for øjeblikkelig komfort.

Fleksibilitet og design med biopejse til gulvet

Biopejse til gulvet tilbyder en imponerende fleksibilitet, når det kommer til design og placering. De kræver ikke installation af skorsten eller røggasafledning, hvilket gør det nemt at integrere dem i forskellige rum i dit hjem. Uanset om det er stuen, soveværelset eller endda kontoret, kan biopejse skabe en varm atmosfære overalt. Deres slanke og moderne design gør dem til et stilfuldt element, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Biopejse og Sikkerhed: Flammehygge uden Bekymringer

Biopejse har vundet popularitet som en miljøvenlig og æstetisk tiltalende opvarmningsløsning, men det er afgørende at forstå og overholde sikkerhedsaspekterne, der følger med brugen af disse enheder.

En af de mest væsentlige sikkerhedsfordele ved biopejse er, at de arbejder uden brug af traditionelt brænde eller gas, hvilket eliminerer risikoen for kulilteudledning. Biopejse bruger bioethanol, et brændstof, der brænder rent og afgiver vanddamp og kuldioxid i moderate mængder. Dette gør dem til en sikker opvarmningskilde til indendørs brug, da de ikke udleder farlige stoffer eller partikler i luften.

Desuden er mange biopejse designet med indbyggede sikkerhedsfunktioner for at minimere risikoen for ulykker. Glaspaneler, der beskytter flammen, og termisk isolering omkring pejsen bidrager til at forhindre forbrugerne i at komme i direkte kontakt med den varme overflade. Automatiske slukningsmekanismer og justerbare brænderkontroller giver brugerne kontrol over flammens intensitet og sikrer, at pejsen kan slukkes hurtigt i nødstilfælde.

Det er også vigtigt at placere biopejse på en stabil og ikke-brandbar overflade,

Biopejs fra planika, der ligner en almindelig brændeovnBiopejs fra planika, der ligner en almindelig brændeovn
Planika biopejs i elegant designPlanika biopejs i elegant design
Elektronisk biopejs til gulvet fra danske DecoflameElektronisk biopejs til gulvet fra danske Decoflame
Biopejs til gulvet fra svenske Vauni. Biopejs til gulvet fra svenske Vauni.

5 fordele ved at vælge en biopejs til gulvet

Miljøvenlig 0pvarmning:

Biopejse til gulvet er drevet af bioethanol, en vedvarende og bæredygtig energikilde. Bioethanol brænder rent og producerer kun vanddamp og kuldioxid i moderate mængder under forbrænding. Ved at vælge en biopejs reducerer du din miljøpåvirkning, da de ikke udleder skadelige stoffer eller partikler, hvilket gør dem til en grønnere opvarmningsmulighed sammenlignet med traditionelle brændepejse eller gaspejse.

Fleksibel placering uden installation af skorsten:

Biopejse til gulvet kræver ikke en skorsten eller kompleks installation. Dette gør dem ekstremt fleksible, da de kan placeres i forskellige rum uden de traditionelle udfordringer ved pejsinstallation. Den enkle og bærbare karakter gør det nemt at ændre placeringen efter behov og nyde flammehygge i hele hjemmet.

Æstetisk design og stilfuld indretning:

Biopejse er ikke kun en varmekilde, men også en designmæssig berigelse for ethvert rum. Med moderne og elegante designs tilbyder biopejse til gulvet en æstetisk tiltalende måde at tilføje varme og hygge til dit hjem. Du kan vælge mellem forskellige stilarter og materialer, der passer til din personlige smag og boligindretning.

Hurtig opvarmning og justerbar varmeeffekt:

Biopejse til gulvet leverer hurtig og effektiv opvarmning. Bioethanol-brændstoffet brænder rent og afgiver varme uden forsinkelser, hvilket betyder, at du kan hæve temperaturen i dit hjem med op til 3 grader på kun en time. Mange biopejse har også justerbare brændere, så du kan tilpasse varmeudgangen efter behov, hvilket giver dig kontrol over rummets temperatur.

Sikker brug og nem betjening:

Biopejse er designet med fokus på sikkerhed. Mange modeller har indbyggede sikkerhedsfunktioner som glaspaneler, termisk isolering og automatiske slukningsmekanismer. Dette sikrer, at brugerne kan nyde flammehygge uden bekymringer om forbrændinger eller andre ulykker. Desuden er biopejse nemme at betjene med simple kontrolfunktioner, der giver brugerne mulighed for at justere flammens intensitet og slukke enheden efter behov.



Viser butikker tættest på