Black Friday - køb pejse og brændeovne online


Black Friday i Pejseringen

Gode tilbud på brændeovnepejse og pejsetilbehør når Black Friday går løs fredag d. 27. november i 2020.

Vi glæder os til Black Friday, og har i dagens anledning udvidet åbningstid i vores butikker, mens vi desuden sidder klar til at assistere med dine køb online. Vi står klar med rådgivning, vejledning og inspiration i vores butikker hele dagen fra kl. 09.00 til 20.00/kl. 10.00 til 17.30 i henholdsvis Herning og Vejle. Black Friday-tilbuddene online starter allerede 23.59 og her sidder vi i dagtimerne også klar til at assistere dig, når Black Friday starter og valget om ny brændeovn eller pejs skal tages.

Køb af brændeovn eller pejs til hjemmet kan kræve en del overvejelse, da der er flere ting at tage hensyn til. Du kan læse mere om overvejelserne om køb af pejs, brændeovn, gaspejs, elpejs eller biopejs i vores pejsebibliotek og artikler, og ønsker du personlig vejledning, kan du kontakte butikken eller kontakte os online via kontakformularen nederst her på siden. På den måde er du helt klar til Black Friday-shoppingen og har god tid til at gå på opdagelse i vores stærke tilbud på brændeovne, pejse og biopejse.

Black Friday - Amerikanernes shoppe-fænomen er kommet for at blive

Når vi igen i år lukker butikdørene og webshoppen op for Black Friday, er vi langt fra den eneste virksomhed i Danmark. Det amerikanske fænomen har bredt sig til flere dele af verden, og det er sandsynligvis kommet for at blive. Derfor kan danskerne nu også nyde godt af vilde rabatstørrelser, der gør det muligt at købe lidt ekstra godt til sig selv og dem man holder af. Black Friday falder altid på fredagen efter Thanksgiving, og denne fredag er i flere amerikanske stater en helligdag, hvilket giver amerikanerne muligheden for at tage på shoppetur fra tidlig morgen til sen aften. Herhjemme i Danmark har vi trods alt ikke fri denne dag, men med onlinebutikkernes gode tilbud, er det heldigvis muligt at tage på en virtuel shoppetur helt uden at stresse efter fyraften. Besøg os derfor online eller i vores butikker og find en Black Friday brændeovn i høj kvalitet til boligen.


Besøg os i butikkerne eller shop online

Herning Butikken

Jensen Company Herning
Silkeborgvej 88
7400 Herning

[email protected]

Tlf. 97 22 20 88

Vejle Butikken

Jensen Company Vejle
Ibæk
Strandvej 10

7100 Vejle[email protected]

Tlf. 75 88 55 44