pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Udendørs pejse og bålfade

Pejse og grill til udendørs brug er blevet en populær del af terrassens og havens indretning, da det giver mulighed for hyggelig og anderledes madlavning, samt et alternativ til terrassevarmere der ikke skal tilsluttes strøm.

Pejse og grill til udendørs brug er mere in end nogensinde før. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetssikrede løsninger. Med en udendørs pejs får du bålhyggen kombineret med muligheden for madlavning over det åbne ildsted og en helt ny måde at opvarme terrassen på med en alternativ terrassevarmer. Herunder ser du udendørs pejse og bålfade samt et mindre udvalg af udendørs pejse med gas eller bioethanol. Du kan finde alle udendørs biopejse her, og alle udendørs gaspejse her.

Se udvalget af pejse og bålfade til udebrug herunder fra bl.a. Rais, Nielsen, HWAM og Jydepejsen, og find en model der passer til din terrasse og behov. De fleste af modellerne kan bruges både med kul eller træ.

Kontakt os for et godt tilbud
udendørs pejse og bålfade
Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Havepejse og bålfade

Bålfade og udendørs pejse, også kaldet havepejse, er blevet en populær del af terrassens og havens indretning. De giver dig nemlig mulighed for at lave mad på en hyggelig og anderledes måde, mens du hygger om den levende ild, ligesom de giver dig et alternativ til den klassiske terrassevarmer.

Herunder ser du vores store udvalg af bålfade og udendørs pejse - de fleste af modellerne kan bruges med både kul og træ - samt et mindre udvalg af udendørs biopejse og udendørs gaspejse.

Klik endelig rundt, og find dit næste udendørs ildsted her hos Pejseringen.

Oplev fordelene ved en udendørs pejs eller et bålfad

Der er mange gode fordele ved både havepejse og bålfade. Du får blandt andet den velkendte bålhygge kombineret med mulighederne for ny og spændende madlavning. Hertil kan dit bålfad eller din nye havepejs også fungere som et aktivt indretningselement til terrassen eller haven. De kan skabe hygge og et godt samlingssted for venner og familie.

Endelig kan et bålfad eller en udendørs pejs fungere som et godt alternativ til en terassevarmer. Her skal dit bålfad eller havepejs ikke tilsluttes strøm, som en klassisk terrassevarmer ellers skal. Er du dog alligevel på udkig efter terrassevarmeren, som du kender den? Så har vi hos Pejseringen også her nogle gode bud i høj kvalitet og skønt design.  

Lav mad på både en traditionel og ny måde

Har du været med til at grille skumfiduser og lave snobrød? Og synes du også at det er både hyggeligt og smager lidt bedre, når det været forbi de levende flammer? Så er du ikke alene. Vi er mange, der elsker den udendørs madlavning, og du har med vores bålfade og havepejse nu mulighed for at udforske madlavningskunsten yderligere. 


Helt originalt foregik madlavning over den åbne ild og de levende flammer, og det kan derfor være spændende at arbejde med madlavningskunsten i sin originale form. Du kan få lov at opleve, hvordan forskellige råvarer udvikler sig under varmen, og hvordan den helt specielle madlavningsform giver råvarene en udsøgt smag. Du kan selvfølgelig også altid nøjes med at riste skumfiduser - der er en grund til, at de fleste vender tilbage til klassikeren.


 

 

Hyg, og nyd varmen med et bålfad eller en havepejs

Et bålfad eller en havepejs kan fungere som et et samlingssted for både venner og familie. De fleste bålfade kan med den åbne ild skabe hyggelige stunder, som mange vil nyde - både om sommeren og i de koldere måneder. Den åbne ild minder dig nemlig ikke bare om lejrbål og hygge, den fungerer også som en opvarmer, der gør, at du og dine nærmeste kan nyde tiden udenfor lidt længere.

Indret, og udtryk stil med din havepejs eller dit bålfad 

Endelig kan et bålfad og en havepejs være med til at danne et personligt og unikt præg på din udendørs indretning. Det er ikke bare din bolig, der viser din stil - men også din have, terrasse eller altan. Det samlede udtryk viser, hvem du er, ligesom du bedre kan finde ro i dine omgivelser, når stilen passer til dig. 


Du kan overveje, om dit bålfad skal være samlingspunktet og eventuelt midtpunktet i din indretning, eller om det skal stå i siden og dermed være en tilføjelse til andre elementer på for eksempel terrassen. Hertil kan du også overveje, om dit bålfad skal stå fast, eller om det skal kunne flyttes og pakkes væk. Det er op til dig, din stil og dine behov, og der findes derfor ikke ét svar på, hvad du skal vælge. 

Vælg den model og det look, der passer til dig

Hos Pejseringen finder du et stort udvalg med både terassevarmere, havepejse og bålfade, og du har derfor mange muligheder, når det kommer til udendørs varme og hygge. Søger du noget bestemt? Så kan du med vores filtre her på siden, finde frem til lige netop de modeller, der lever op til dine krav og præferencer. 


Vil du for eksempel gerne finde et godt men billigt bålfad, så kan du indstille sortimentet efter pris. Er det hertil vigtigt for dig, at du får et holdbart bålfad, for eksempel et i det populære corten stål? Så kan du også indstille filtrene efter materialevalg. På den måde vil du få vist de corten-bålfade, som matcher den pris, du har markeret med filtrene. 


Vil du primært bruge bålfadet som en varmekilde, kan du med fordel overveje, om dit nye bålfad skal flyttes og pakkes væk, eller om det skal stå fremme hele tiden. Foretrækker du et dekorativt bålfad? Så kan du overveje både designet og størrelsen. Du kan hos os vælge både et lille og stort bålfad, ligesom du kan få dem i forskellige designs og med forskellige udtryk. Du har altså gode muligheder for at vælge lige netop det bålfad, der passer til dig. 

Find bålfadet eller din udendørs pejs hos Pejseringen

Hos Pejseringen forhandler vi et stort udvalg af kvalitetssikrede løsninger, så du kan få det bedste for dig og din bolig. Det betyder, at vi sørger for, at alle de bålfade og udendørs pejse, du ser hos os, er i både høj og sikker kvalitet. Du kan derfor roligt klikke rundt blandt vores brede udvalg og finde dine favoritter.


Har du spørgsmål om et bestemt bålfad eller en specifik udendørs pejs? Eller vil du gerne have et godt, personligt tilbud? Så tag endelig kontakt. Vi står klar med rådgivning, så du får den rette løsning for dig med hjem.

 

Viser butikker tættest på