DRU gaspejse

De stilfulde gaspejse fra DRU er designet i et moderne look med godt udsyn til flammerne og med et fantastisk autentisk flammebillede. Med DRU gaspejse får du den perfekte kombination af stil, funktion og kvalitet.

Her får du hyggen og varmen fra en traditionel brændepejs, men med minimal vedligehold og exceptionel brugervenlighed. Med en flot og effektiv gaspejs fra DRU Gaspejse får du en miljøvenlig gaspejs (energiklasse A) i et design, der står perfekt i den moderne, skandinaviske bolig. Gaspejsens interiør er designet med keramisk træ og opbygget, så der skabes et fantastisk realistisk flammebillede. Tænd for hyggen med et enkelt klik på din fjernbetjening eller via den smarte app – så bliver det ikke nemmere at have pejs.

Gaspejse er en stadigt mere populær løsning i moderne boliger. Kontakt os, hvis du vil høre mere om DRU gaspejse eller hvis du ønsker et godt tilbud på en ny pejs.

Kontakt os for et godt tilbud
Populære gaspejse i eksklusivt design
Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side
  1. DRU Metro 80XT
    44.795,00 kr.
  2. DRU Metro 80XT Tunnel
    54.395,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side

DRU gaspejse - æstetisk funktionalitet og brugervenlighed

De flotte DRU gaspejse fås i flere modeller til indbygning, som fritstående og en enkelt loft/væghængt model. DRU har udviklet flere serier af gaspejse, og her er den innovative Maestro serie en fantastisk serie med et overlegent flammebillede. Med den patenterede Dynamic Flame Burner teknologi, syner flammerne at komme direkte fra det keramiske brænde - resultatet er et exceptionelt autentisk flammebillede.

Den hollandske virksomhed blev etableret helt tilbage i 1754 og er den dag i dag en af markedets førende producenter af gaspejse. Dette skyldes især det store fokus på innovation og en bæredygtig vision for virksomheden. Med den store fokus på produktudvikling, har DRU skabt flere patenterede løsninger til gaspejse. Herunder blandt andet det smarte Dynamic Flame Burner og en smart lukningssystem til gaspejseindsatse. Glasset på DRU gaspejsene kan fås som refleksfri, så du får det fulde ud af de smukke flammer.


Easy release door: Smart åbning, enkel rengøring

En gaspejs kræver minimal rengøring og vedligehold i forhold til en almindelig pejs, hvor aske, brænde og røg kræver mere rengøring. Men engang i mellem vil det være en fordel at rengøre frontglasset, så du har et flot og helt rent glas foran ilden. Her er det smarte lukke-system en stor fordel.

  • Hurtig åbning og lukning
  • Glasset kan vippes og rengøres
  • Ingen synlige samlinger mellem glasfronter

Dynamic Flame Burner: Det er næsten for realistisk!

Videoen ovenfor viser den smarte patenterede løsning fra DRU, som skaber et helt fantastisk flammebillede. Det er praktisk talt umuligt at se forskel på det keramiske træ og almindeligt brænde, når pejsens smarte interiør er designet så ovebevisende.

  • Flammerne kommer ud fra det keramiske brænde
  • En glødende bund imiterer gløder og aske
  • Træets naturtro design er prikken over i'et

Eco Wave: juster flammerne lige efter dit ønske

Den smarte app-styring gør det muligt at jsutere flammerne, så de passer til dit behov og ønske. Den smarte app-feature gør det muligt at vælge minimal forbrug uden at gå på kompromis med flammebilledet. På den måde er hyggen sikret, selvom der ikke er behov for megen varme. Dette er en stor fordel i moderne boliger, hvor der ikke er det store behov for varme fra pejsen.


Projekter med DRU gaspejse

Står du foran et større projekt, hvor der skal indbygges gaspejs? Vi anbefaler at du tager os med på råd, så du finder den rette pejs til dit projekt.

Der er et stort udvalg af gaspejse på markedet, og vi anbefaler at du vælger et produkt ud fra fokus på kvalitet og brugervenlighed, fremfor pris. De billige gaspejse på markedet vil ofte ende med at koste mere i den daglige drift og udtrykket vil ofte ikke være lige så flot, som hvis du vælger en kvalitetspejs.

 

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 96 27 78 10

Email: [email protected]

Mike Pejseringen

Medarbejder: Mike Ib Andersen

Salgsassistent

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Kontakt os for et godt tilbud

Viser butikker tættest på