Faber gaspejse

High-end gaspejse fra Faber for dig der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vælger du at investere i en gaspejs fra Faber, er du sikret højeste kvalitet i lækkert design.

Fabers gaspejse er udstyret med den nyeste teknologi, der giver maksimal udnyttelse af gassen. Alle gaspejse i Fabers sortiment leveres med deres egne patenterede brændere, som sikrer dig bedst mulig komfort i gaspejsen - både hvad angår brugervenlighed og udnyttelse af flammen. Sortimentet består af alt fra front-modeller til gennemgående gaspejse.

Det nyeste tiltag fra Faber, er betjening af din gaspejs direkte fra din Smartphone. Intelligent Technical Control giver dig mulighed for, at justere pejsen lige efter dit behov.

Vi sidder klar, hvis du har behov for rådgivning til din nye gaspejs.

Kontakt os for et godt tilbud
køb gaspejse fra Faber online med fri fragt
Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Faber Gaspejse - topkvalitet og lækkert design

De flotte gaspejse fra Faber fås til indbygning og brugerfunktionaliteten og designudtrykket er fantastisk. Tænd for hyggen med et enkelt klik på fjernbetjeningen, hvorefter flammerne og varmen hurtigt spreder sig i den flotte gaspejs. Faber har flere typer gaspejse, hvoraf de smukke indbygningsgaspejse er en virkelig flot tilføjelse i den moderne bolig.

Med gaspejsene fra Faber får du et autentisk flammebillede og pejsehygge, men helt uden aske, optænding, tømning og rengøring i brændkammeret. De smarte gaspejse har en realistisk glødeeffekt ved det overbevisende keramiske træ og det er desuden muligt at tilvælge en glødende effekt i brændkammerets bund og at tilvælge gnisteffekter. Gaspejse gør det muligt at skabe hyggen, som vi kender det fra almindelige brændepejse på en miljøvenlig og brugervenlig måde. Du klikker blot på fjernbetjeningen eller din telefon - hvis gaspejsen har app-funktion - og så er der tændt for hyggen. Herunder fortæller Jesper mere om den flotte E-MatriX gaspejseserie fra Faber.


Faber MatriX

Fabers nyeste, og mest innovative, skud på stammen, er den eksklusive MatriX-serie. Faber MatriX består af en lang række gaspejse i luksuriøst design, hvor ilden kredser om det keramiske brænde på smukkeste vis.

Alle Faber MatriX er udstyret med den smarte LogBurner 2.0, som består af op mod 5 brændere, der kan styres individuelt fuldstændig trådløst via fjernbetjening eller Smartdevice.

Faber Premium

Fabers Premium gaspejse er alle udstyret med den patenterede StepBurner, som sikrer dig et smukt flammebillede. Ved opstart er flammerne synlige i hele brænderens bredde.

Når der ikke er behov for så meget varme, kan ilden centreres i midten af brænderen og på den måde opretholde de høje flammer.


Faber ITC App

Faber er en af markedets mest anerkendte producenter af gaspejse, og med ITC-tjenesten er det blevet endnu lettere at betjene din pejs. ITC giver dig mulighed for at justere din brænder, mens du samtidig kan holde øje med dit forbrug.

ITC tjenesten kan tilkøbes til alle Premium-gaspejse fra Faber.

Find appen i din App-Store eller Google Play Store og få adgang til alle de smarte funktioner.

  • Brugervenligt og intuitivt design
  • Hold øje med dit gasforbrug
  • Justering af gaspejsens brænder
  • ECOboost-funktion

Faber gaspejse med app-styring.


Vil du høre om en Faber gaspejs passer til dit projekt?

Tag os med på råd, hvis du overvejer en gaspejs til dit projekt eller nybyggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Gaspejsene fra Faber fås i mange forskellige kvaliteter, modeller og størrelser, og med flere funktioner - vi har nøje udvalgt mærker og gaspejse i højeste kvalitet, så du er sikret en økonomisk og sikker drift. Forhør dig gerne hos os, inden du køber en pejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online

Viser butikker tættest på