Jydepejsen Brændeovne

Jydepejsen A/S blev grundlagt af danskeren Finn Nielsen i 1979. Jydepejsen lægger vægt på kvalitet, design og udviklling af luftstyringssystemer.

Udvalget af brændeovne fra Jydepejsen strækker sig fra de klassiske udseende brændeovne til moderne designet ovne med fedtsten og glasfronter.Jydepejsens produktion foregår i Danmark. Dette med henblik på at kvaliteten, omstillingshastigheden samt fleksibiliteten er i top.

For Jydepejsen er det højt prioriteret, at deres brændeovne er nemme at betjene, og at de udleder så få partikler som muligt. Jydepejsen tilbyder desuden 5 års garanti på alle pejse & brændeovne. Der er mange forskellige modeller, som passer til moderne og klassisk indretning, og med fokus på god brugervenlighed og kvalitet, passer Jydepejsens brændeovne til ethvert hjem. Nederst kan du læse mere om de nye automatiske og elektroniske brændeovne.

Kontakt os for et godt tilbud
køb Jydepejsen brændeovne online med fri fragt
Faldende orden

Varer 51-75 af 81

Side
pr. side
  1. Jydepejsen Senza Wall
    15.495,00 kr. Normalpris 16.995,00 kr.
    Produktdatablad
  2. Jydepejsen Senza Wall med sideglas
    15.995,00 kr. Normalpris 19.995,00 kr.
    Produktdatablad
  3. Troja 45
    43.995,00 kr.
    Produktdatablad
  4. Troja 46
    47.995,00 kr.
    Produktdatablad
Faldende orden

Varer 51-75 af 81

Side
pr. side

Jydepejsen Brændeovne

Jydepejsen er garant for høj kvalitet og flot design. På deres danske fabrikker fremstilles brændeovne og pejse i moderne designs med høj effektivitet. Du kan i udvalget fra Jydepejsen finde pejse i traditionelle former og designs, samt i mere moderne designs.

Vægler du en Jydepejsen brændeovn har du mulighed for at få et rigtig bredt udsyn, da designet af mange af modellerne har handlet om at skabe det bedste syn til flammerne fra flere vinkler i lokalet. Derfor finder du flere Jydepejsen brændeovne i et afrundet design med en bred frontrude, så flammerne kan ses fra flere sider. Det er endda muligt at tilkøbe drejesokkel på flere af Jydepejsens brændeovne, så du selv kan vælge hvor brændeovnen skal vende hen - når maden nydes ved sisebordet, kan brændeovnen vende dén vej. Når aftenerne skal nydes i stuens lune sofaer, kan brændeovnen vendes dén vej - et funktionelt og smart design!

Brændeovne i moderne og klassiske designs fra Jydepejsen

Er du til de klassiske former og designs af brændeovne er Senza-seriens brændeovne, Nord-serien og Cosmo eller Country-serien oplagte valg. Her får du det traditionelle udtryk, men med mulighed for forskellige designvalg - eksempelvis sideglas eller fedtstensbeklædning. Er du til de mere moderne designs, er Zeta-brændeovnene, Troja-serien og Cubic-serien flotte bud på nye former af brændeovne. En god mellemvej er de populære Elegance-serie og Bella-serie, hvor du får traditionelt inspirerede brændeovne i moderne stil med et flot syn ind til flammerne fra flere vinkler.

Ønsker du vejledning om valg af den rette Jydepejsen? Kontakt os gerne på mail [email protected] - så vejleder vi dig gerne om størrelse af brændeovne og varmebehov, samt design, skorsten, montering m.m.


Duplic Air®

  • Specialudviklet styresystem, som sikrer god forbrænding
  • Op til 30 % besparelse på brænde
  • Optimal og effektiv forbrænding
  • Kan også anvendes uden brug af Smartphone eller Tablet

DuplicAir Intelligent Control Blue®

  • Fjernbetjening af brændeovn via Bluetooth
  • Giver dig fuld kontrol over luftilførslen i ovnen
  • Reducér brændeforbruget med besparelser op til 40-50%
  • Giver signal, når det er tid til påfyldning af brænde
Viser butikker tættest på