Rais gaspejse

Med en gaspejs fra Rais får du både varme og let optænding. Tænd op i pejsen ved brug af fjernbetjening eller app og få glæde af god varme.

Hos Pejseringen forhandler vi et udvalg af eksklusive gaspejse fra danske Rais. Fordelen ved en gaspejs er, at du aldrig skal påfylde brænde, bioethanol eller piller. Pejsen passer sig selv og kan hurtigt tændes ved et enkelt tryk på en fjernbetjening. Brugervenlighed og design er derfor helt i top.

Viva L serien fra Rais har desuden fået tildelt en Red Dot pris for sit moderne og eksklusive udtryk. Har du fået lyst til at høre mere om gaspejsene fra Rais, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os for et godt tilbud
køb gaspejse fra Rais online med fri fragt
Faldende orden

Varer 26-34 af 34

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 26-34 af 34

Side
pr. side

Om Rais gaspejse

Med en Rais gaspejs får du et smukt og autentisk pejse-look på fantastisk brugervenlig vis. Flammebilledet er autentisk på grund af de keramiske træstykker og den overbevisende glødeeffekt nederst i brændkammeret. Med den medfølgende fjernbetjening er det nemt og enkelt at justere flammeniveauet i gaspejsen, så du får både et smukt flammebillede og den ønskede varme. Rais gaspejsene fås i traditionelt design og med sideglas, så du kan nyde flammerne fra flere vinkler - en flot, brugervenlig og hyggelig tilføjelse i opholdsrum, stue og sommerhus.

WiFi-modul

På Rais gaspejsene har du mulighed for at tilkøbe et WiFi-modul, så du kan styre pejsen direkte med din Smartphone. Gaspejsen kontrolleres på en App, der installeres på din smartphone og kan derfra styres direkte via bluetooth. Du kan både justere styrken, se information omkring forbrændingen og tidsindstille. WiFi-modulet koster 2.695 kr. og skal blot tilsluttes strøm.

Trinløs regulering

Om vinteren ønsker du typisk en højere effekt, end du gør en lun sommeraften. Det gør dog ikke, at du ikke har mulighed for at bruge gaspejsen om sommeren. Rais Viva gaspejsen kan nemlig reguleres trinløst på de tre brændere i brændkammeret. Den foreste brænder kan være tændt alene og derved give under 2 kW, men stadig give en hyggelig og naturlig flamme.

Naturlig forbrænding

For Rais er det vigtigt, at gaspejsen ser lige så naturlig ud, i sin forbrænding, som en almindelig brændeovn. Derfor er brændeovnen udstyret med keramisk træ, som beklæder de to bagereste brændere. Samtidig ligger der forest et glasbånd, som gnister og glæder præcis som trægløder. På den måde ligner gaspejsen 100 % en almindelig brændeovn.


Design din egen gaspejs

Skab en pejs med unikt og personligt udtryk, som passer perfekt til din bolig. Med Rais Viva L gaspejsen får du et væld af muligheder for design. Hele 72 forskellige variationer findes der i denne serie. Tre forskellige højder, seks forskellige farver og valget mellem fire forskellige rudetyper. Rais gaspejsene Viva og Nexo er videreudvikling af de populære Rais brændeovne i samme serier. Se alle Rais brændeovne her.

Rais gaspejse sortiment - køb online

Viser butikker tættest på