Thermorossi


Thermorossi Pilleovne

Her finder du Thermorossi, som er en af de førende og mest avancerede Europæiske virksomheder indenfor produktion og udvikling af pilleovne.

Thermorossi producerer pilleovne, som efterlever strenge krav om kvalitet og ydeevne, mens træpillerne, der benyttes kan betegnes som miljøvenligt affald, der er CO2 neutralt. Med en pilleovn fra Thermorossi er du sikret en effektiv løsning, der på sigt, kan give en stor besparelse på din varmeudgift.

Hos Thermorossi bestræber de sig på, at skabe brugervenligt design. Dette er nu muligt ved hjælp af app-styring og Salus iT500 termostatet, så du kan få det ultimative overblik over driften i din pilleovn samt regulere rumtemperaturen. Du kan desuden indstille hvornår din Thermorossi pilleovn automatisk skal tænde i løbet af dagen.

Hvorfor vælge Thermorossi?

Med en pilleovn fra Thermorossi har du mulighed for, at spare op mod 50-70% på din varmeudgift. De fleste pilleovne fra Thermorossi har desuden energisparefunktion. Virksomheden har produceret innovative pilleovne i 40 år.

Kontakt os for et godt tilbud
Køb Thermorossi pilleovne hos Pejseringen
Faldende orden

Varer 1-25 af 47

Side
pr. side
 1. Anna Bageovn Beige
  22.995,00 DKK
 2. Anna Bageovn Bordeaux
  22.995,00 DKK
 3. Anna Easy Bageovn
  20.495,00 DKK
 4. NYHED
  Ilaria Easy Brændeovn
  15.595,00 DKK
 5. Klara Easy Brændekomfur
  19.100,00 DKK
 6. Margot Easy Brændekomfur
  20.495,00 DKK
 7. Salus iT500 Termostat
  1.795,00 DKK
 8. NYHED
  Sofia Easy Brændeovn
  14.495,00 DKK
 9. Thermorossi 5000 Easy
  23.995,00 DKK
 10. Thermorossi 7000 Easy
  32.595,00 DKK
 11. Thermorossi Aromia Hydro
  31.995,00 DKK
 12. Thermorossi Bella Vista
  34.995,00 DKK
 13. Thermorossi Ciao Bianco
  21.995,00 DKK
 14. NYHED
 15. Thermorossi Cuba 10
  35.995,00 DKK
 16. Thermorossi Cuba 12
  36.995,00 DKK
 17. Thermorossi Dorica Classic
  26.495,00 DKK
 18. Thermorossi Dorica Hydro
  31.995,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 47

Side
pr. side

Thermorossi Pilleovne

Italienske Thermorossi har produceret pilleovne i højeste kvalitet i mere end 40 år. Som førende producent af pilleovne, står Thermorossi bag nogle af markedets bedste pilleovne. Alle pilleovne testes på fabrikken inden de sendes afsted til forhandlere, så den høje kvalitet og sikkerhed altid er garanteret.

Thermorossi pilleovne - smart app-styring og automatisk varmestyring

De moderne Thermorossi pilleovne er skabt i stilrene og funktionelle designs som passer perfekt til den moderne indretning. Teknologien fra Thermorossi skaber lydsvage, funktionelle ovne, der nemt kan styres med fjernbetjening, via sms eller via app på smartphone. Tilvælger du Thermorossis GSM-modul til din pilleovn, er det muligt at tænde og slukke din pilleovn via sms. Tilvælger du det smarte Thermorossi termometer med Wifi-tilkobling, kan pilleovnen selv justerer fyringen, og du kan styre varmen via app, selv når du ikke er hjemme. Thermorossi har stort fokus på brugervenlighed og funktionalitet og derfor er brugervenligheden helt i top med en enkel brugerflade og mulighed for at programmere pilleovnen til en fast ugentlig drift, hvor den ønskede temperatur styres automatisk, med en jævn temperatur i boligen.

Størstedelen af Thermorossis pilleovne kan opvarme boliger og rum på 110 - 150 m2, og det er muligt at vælge modeller, som har mulighed for varmeflytning, så varmen kan flyttes rundt i boligens rum og opvarme alle rummene på effektiv vis.

Driftsikre pilleovne i topkvalitet

Thermorossi giver 4 års garanti på konvektionsblæserne i deres pilleovne, og 2 års garanti på pilleovnene. Thermorossis erfaring og innovative tilgang til udvikling af pilleovne, har gjort virksomheden til en af markedets bedste producenter. Teknologien og designet af Thermorossis pilleovne har en lang række egenskaber, hvoraf flere er patenterede løsninger skabt ud fra Thermorossis innovative produktion. Thermorossis forskellige ovne har bl.a. programmering, fjernbetjening, varmeflytning, temperatur-kontrol, konvektionsblæser, sikkerhedstermostater, nem rengøring og vedligehold, vandtank, rum termostat, app-styring og særlige brændere.

Thermorossi hydro pilleovne - pilleovne med vandtank

Da det er muligt at indstille pilleovnen til en jævn og konstant forbrænding og løbende påfylde brændsel, er pilleovne oplagte til opvarmning af mere end blot hjemmets rum. Derfor kan nogle af Thermorossis pilleovne tilkobles boligens vandforsyning og radiatorer, så ovnen både kan forsyne boligen med varmt vand og varme. Dette kan især være en fordel i sommerhuse, hvor pilleovnen kan klare behovet for varmt vand og varme, og desuden sprede en hyggelig stemning, som vi kender fra de traditionelle brændeovne.

Pilleovne i sommerhus

De moderne pilleovne er både brugervenlige og billige i drift, hvilket gør dem til et oplagt valg til sommerhus og fritidsbolig. I dag er pilleovne ikke længere klodsede produkter, man gemmer væk i bryggerset. Pilleovnene fra Thermorossi kan sagtens erstatte en brændeovn og skabe en god stemning og fint kig til flammerne - noget som mange forbinder med hyggen i sommerhuset. Med den smarte app-styrede termostat kan du tænde og slukke ovnen på afstand, og du kan lave et tidsindstillet skema, så sommerhuset altid er lunt ved ankomst. Med GSM-modulet fra Thermorossi kan pilleovnen startes og slukkes nemt ved at sende en sms. Da pilleovnene fås med forskellige størrelser pille-magasiner med kapaciteter på op til 30 kg, er det muligt at fylde piller på ovnen, når man tager afsted fra sommerhuset, så ovnen kan tændes inden ankomsten næste gang. 

Har du et større sommerhus, kan du vælge en pilleovn med varmeflytning for optimal udnyttelse af varmen i samtlige rum. På den måde kan du sikre at varmen fordeles effektivt allerede inden ankomst, hvis du benytter app-styring, så der ikke skal startes ud med kolde fødder i efterårets ellers hyggelige ture i sommerhuset.

Viser butikker tættest på