Cozy Classic fedtsten sideglas

Cozy Classic fedtsten sideglas

Contura 320TG Brændeovn

20.500,00 DKK
7 - 14 hverdage
Varenr
CONTURA320TG-1

Contura 320T Brændeovn - Fedtsten og glaslåge

Kompakt brændeovn i lækkert design med opramning i fedtsten og låge i glas.

Contura er en svensk producent af brændeovne, som formår at løfte designet til et nyt niveau. Contura 320TG brændeovnen har widescreen-glas, hvilket giver godt syn til flammerne. Pejsens omramning er af fedsten, mens lågen er lavet i glas. Ikke nok med at fedtsten giver et designmæssigt løft, lagrer fedtsten også varmen og holder dermed temperaturen oppe i længere tid. 

Contura brændeovnen er yderst energieffektiv og har et smart softshell-håndtag, som forbliver køligt. Contura 320TG har et indbygget opbevaringsrum til brænde placeret under ovnen.

Til alle Contura brændeovne og pejseindsatse kan du tilkøbe friskluftsystem, som giver brændeovnen den rette mængde luft til forbrænding. Friskluftsystemet til Contura består af en 1000 mm lang aluminiumsslange med kondensisolering. Vi anbefaler altid friskluftsystemet i nyere eller energirenoverede huse.

Contura er svensk design - lige fra design, produktudvikling til kvaltitetskontrol, foregår i Sverige. Contura er garant for lækkert design og bæredygtige brændeovne.

Teknisk data

 
Effekt (kW): 7
Virkningsgrad (%):  75
Højde (mm):  850
Bredde (mm):  750
Dybde (mm): 375
   
Vægt (kg): 190 kg
   

Gå til manualer

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Contura 320TG Brændeovn
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Contura 320TG Brændeovn