Contura 510G Brændeovn

Udstillingsmodel fra vores butik i Herning

Står som helt ny - aldrig brugt

Special Price 11.900,00 DKK Normalpris 16.900,00 DKK
7 - 14 hverdage
Varenr
CONTURA_510G_SORT

Contura 510 Brændeovn hvid - Udstillingsmodel

Smart brændeovn i sort med sider i sort stål og med glaslåge. 

Contura 510G er en flot og stilfuld brændeovn, der med sit runde design med fordel kan placeres i et hjørne i hjemmet. Contura 510G er fremstillet i sort stål med glaslåge. Den fine glaslåge vil med garanti sprede lys og varme i rummet. Contura 510G har støbejernstop.

Contura 510G brændeovnen er bygget med nye og smarte håndtag, som ikke bliver varme og som er mere integrerede i brændeovnens front. Contura brændeovnen er med sit energimærke A+ særdeles energieffektiv. Brændeovnen er let at tænde, og det tager kun ganske få minutter at få brændeovnen opvarmet.

Til alle Contura brændeovne og pejseindsatse kan du tilkøbe friskluftsystem, som giver brændeovnen den rette mængde luft til forbrænding. Friskluftsystemet til Contura består af en 1000 mm lang aluminiumsslange med kondensisolering. Vi anbefaler altid friskluftsystemet i nyere eller energirenoverede huse.

Contura er svensk design - lige fra produktudvikling til kvalitetskontrol, foregår i Sverige. Contura er garant for lækkert design og bæredygtige brændeovne.

Teknisk data

 
Effekt (kW):3-7
Højde (mm): 1066
Bredde (mm): 495
Dybde (mm):440
  
Vægt (kg):105 kg
  

Gå til manualer

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Contura 510G Brændeovn
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Contura 510G Brændeovn