Contura i6 Indsats Glas

Contura i6 Indsats Glas

Images_Rais_Rais-Q-tee-Pejseindsats-front.jpg

Indsatspejs Q-Tee

Contura i7G Indsats

16.400,00 DKK
7 - 14 hverdage
Varenr
7331421251393

Contura i7G Pejseindsats

Moderne pejseindsats med sort støbejernsramme og glaslåge.

Denne flotte pejseindsats i støbejern fra svenske Contura sørger for god varme og energieffektiv forbrænding. Pejsen har et ekstra bredt glas samt glaslåge, der giver perfekt flammesynlighed. Contura i7G er udstyret med et softshell håndtag, som ikke bliver varmt.

Contura i7G har et yderst moderne design, der passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Den kan installeres i stuen, køkkenet eller lignende, hvor du vil få glæde af god varme. Pejsen er let at tænde op, og giver fuld effekt i løbet af få minutter. Pejsen har energimærke A.

Til alle Contura brændeovne og pejseindsatse kan du tilkøbe friskluftsystem, som giver brændeovnen den rette mængde luft til forbrænding. Friskluftsystemet til Contura består af en 1000 mm lang aluminiumsslange med kondensisolering. Vi anbefaler altid friskluftsystemet i nyere eller energirenoverede huse.

Contura er svensk hele vejen igennem. Design, produktudvikling og montering foregår alt sammen i Sverige. Brændeovnene kvalitetskontrolleres altid, før de forlader fabrikken. Med Contura får du med garanti høj kvalitet på alle stadier.

Teknisk data

 
Effekt (kW): 7
Virkningsgrad (%):  75
Røgafgang, diameter (mm):  150
Højde (mm):  545
Bredde (mm):  735
Dybde (mm): 360
   
Vægt (kg): 100 kg
   

Gå til manualer

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Contura i7G Indsats
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Contura i7G Indsats