Decoflame New York Empire - Hvid

Decoflame New York Empire - Hvid

Decoflame New York Empire - Rustet stål

Decoflame New York Empire - Rustet stål

Decoflame New York Empire - Sort

Special Price 10.495,00 DKK Normalpris 16.625,00 DKK
5 - 14 hverdage
Varenr
5710439110021
Decoflame New York Empire - Sort er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Decoflame New York Empire

Med New York serien har Decoflame skabt en bestseller indenfor biopejse. Biopejsen er 115 cm og giver derfor et bredt flammehav. New York Empire biopejsen er utrolig nem at hænge op via et enkelt beslag - det tager ikke mere end få min. Pejsen vejer 26,6, så det er vigtigt den bliver monteret på en holdbar væg.

Decoflame New York Empire har en utrolig høj effekt på helt op til 7,6 kW, hvilket svare til en mellemstor brændeovn. Ønsker du den høje effekt vil biopejsen brænde ca. 4 timer ved 4 liter bioethanol. 

Bioethanolpejsen er som udgangspunkt en vægmodel, da den har en dybde på kun 15 cm. Du kan tilkøbe et indbygningsmodel, så biopejsen kan bygges ind i væggen. Du kan til begge disse typer vælge en glasskærm på fronten, som gør at flammerne får et helt andet spil i ruden. Da bioethanol har et minimum af sod, vil du ikke opleve ikke at kunne se flammerne. Glasset kan vaskes med helt almindelig vand og sæbe. 

New York er konstrueret med Decoflames originale burner box, som kan justeres, så du får præcis de flammer, som du ønsker. Jo lavere flammer des længere brændtid. Decoflame har talrige sikkerhedsgodkendelser for at sikre, at du har et sikkert produkt at bruge. Som de eneste tester Decoflame derfor alle biopejse inden de afgår fra fabrikken.  
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):3,6 - 7,2
Kapacitet:4 liter
Ca. Brændtid:4 - 8 timer
Vægt:26,6
Materiale:Vælg længere oppe
  

Mål

 
Højde:59 cm
Bredde:115 cm
Dybde:15 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame New York Empire - Sort
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Decoflame New York Empire - Sort