Decoflame ​New York Plaza Sort

Special pris 9.995,00 DKK Normalpris 16.000,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710439120051

Decoflame New York Plaza biopejs sort

Med New York serien har Decoflame skabt en bestseller indenfor biopejse. Biopejsen er 90 cm og giver derfor et bredt flammehav. New York Plaza biopejsen er utrolig nem at hænge op via et enkelt beslag - det tager ikke mere end få min. Pejsen vejer 19,8, så det er vigtigt den bliver monteret på en holdbar væg. 

Decoflame New York Plaza har en utrolig høj effekt på hele 5,4 kW, hvilket svare til en almindelig brændeovn. Ønsker du den høje effekt vil biopejsen brænde ca. 4 timer ved 3 liter bioethanol. 

Bioethanolpejsen er som udgangspunkt en vægmodel, da den har en dybde på kun 15 cm. Du kan tilkøbe et indbygningsmodel, så biopejsen kan bygges ind i væggen. Du kan til begge disse typer vælge en glasskærm på fronten, som gør at flammerne får et helt andet spil i ruden. Da bioethanol har et minimum af sod, vil du ikke opleve ikke at kunne se flammerne. Glasset kan vaskes med helt almindelig vand og sæbe. 

New York er konstrueret med Decoflames originale burner box, som kan justeres, så du får præcis de flammer du ønsker. Jo lavere flammer des længere brændtid. Decoflame har talrige sikkerhedsgodkendelser for at sikre, at du har et sikkert produkt at bruge. Som de eneste tester Decoflame derfor alle biopejse inden de afgår fra fabrikken.  
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):2,7 - 5,4
Kapacitet:3 liter
Ca. Brændtid:4 - 8 timer
Vægt:19,8
Materiale:Sort stål
  

Mål

 
Højde:54 cm
Bredde:90 cm
Dybde:15 cm
Download manual


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame ​New York Plaza Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame ​New York Plaza Sort
Viser butikker tættest på