Decoflame Orlando Manuel

25.000,00 DKK
5 - 8 uger Forventet levering:
Varenr
5710439450080

Decoflame Orlando Indbygningsbiopejs

OrlandoTM biopejsen er designet og produceret i Danmark. Decoflame har i mange år produceret nogle af verdens bedste og mest eksklusive biopejse. 

Biopejsen findes som standard i 4 længder, men kan produceres i præcis de mål du ønsker. Det kan være, at du kun har behov for 20 cm. i dybden eller ønsker den i 50 cm højde. Vi kan skræddersy biopejsen præcis efter dit ønske.

Udenpå sidder en ramme i stål, der som standard laves i sort eller rustfri stål, men kan ligeledes fås i farve efter ønske. Eksempelvis poleret stål, kobber, messing eller samtlige RAL-farver. Det er kun dig selv, der sætter grænsen. Denne Decoflame Orlando model er til indbygning og er med bagvæg i ikke-brændbart materiale. Modellen kan også fås gennemgående. 

Fordelen ved Orlando biopejsen er, at den ikke kræver nogen skorsten og samtidig ikke sviner, da bioethanol er næsten 100 % rent. Derfor kan du trygt tænde op uden at være urolig for lugt og partikelgener. Pejsen er utrolig nem at montere, og kræver kun at du enten har et hul eller får lavet et hul, så biopejsen kan være der. Der medfølger en monteringsvejledning, så din lokale tømrer eller murer, nemt kan montere den.

Almindelig burner
Denne burner box er manuel, hvilket vil sige at du selv skal tænde op, regulere og slukke den igen. Burneren variere alt efter bredden på biopejsen. Se længere nede.
Orlando biopejsen leveres med en glasramme foran, for at sikre høje og flotte flammer.

Forespørgsel eller tilbud
Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):Afhængig af burner type
Kapacitet:Afhængig af burner type
Ca. Brændtid:Afhængig af burner type
Vægt:-
Materiale:8 mm powder-coated aluminium
  

Mål eksklusiv ramme:

 
Højde:40 cm (eller efter ønske)
Bredde:70-125 cm (eller efter ønske)
Dybde:30 cm (eller efter ønske)
Ramme mål standard:5 cm (eller efter ønske)


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame Orlando Manuel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame Orlando Manuel

Populære Decoflame biopejse

  1. Decoflame Montreal Åben
    27.300,00 DKK
  2. Decoflame Montreal 3-sidet
    27.300,00 DKK
  3. Built-in burner LIP
    11.250,00 DKK
Viser butikker tættest på