Decoflame Orlando Åben

28.500,00 DKK
5 - 8 uger Forventet levering:
Varenr
5710439451124

Decoflame OrlandoTM Gennemgående Biopejs

OrlandoTM biopejsen er designet og produceret i Danmark. Decoflame har i mange år produceret nogle af verdens bedste og mest eksklusive biopejse. 

Orlando biopejsen kan tilpasses præcis de mål du ønsker. For at gøre det mere overskueligt, har vi valgt 4 standard størrelser. Du kan dog sagtens vælge, hvis du eksempelvis ønsker biopejsen i 50 cm højde eller 20 cm dybde.

Udenpå sidder en ramme i stål, der som standard fås i sort eller rustfri stål, men kan ligeledes fås i farve efter ønske. Eksempelvis poleret stål, kobber, messing eller samtlige RAL-farver. Det er kun dig selv, der sætter grænsen. Denne Decoflame Orlando model er en gennemgående biopejs, som ikke har nogen bagvæg. Det betyder flammerne kan ses fra flere sider i huset. Alle Decoflame modeller speciallaves, derfor kan det godt lade sig gøre, at få dybden mindre eller større, så det passer i din væg. 

Fordelen ved Orlando biopejsen er, at den ikke kræver nogen skorsten og samtidig ikke sviner, da bioethanol er næsten 100 % rent. Derfor kan du trygt tænde op uden at være urolig for lugt og partikelgener. Pejsen er utrolig nem at montere, og kræver kun at du enten har et hul eller får lavet et hul, så biopejsen kan være der. Der medfølger en monteringsvejledning, så din lokale tømrer eller murer, kan finde ud af det.

Almindelig burner
Denne burner box er manuel, hvilket vil sige at du selv skal tænde op, regulere og slukke den igen. Burneren/brænderen variere alt efter hvilken størrelse biopejs du vælger. Orlando biopejsen kan vælges med enten lavt glas i begge sider, eller højt glas i den ene side og lavt i den anden (ingen merpris).

Forespørgsel eller tilbud
Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her

Teknisk data

 
Effekt (kW):Afhængig af burner type
Kapacitet:Afhængig af burner type
Ca. Brændtid:Afhængig af burner type
Vægt:Spørg os
Materiale:8 mm coated aluminium
  

Mål eksklusiv ramme:

 
Højde:40 cm (eller efter ønske)
Bredde:70-125 cm (eller efter ønske)
Dybde:30 cm (eller efter ønske)
Ramme mål standard:5 cm (eller efter ønske)
Glasmål:8 cm glasramme (eller efter ønske)


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame Orlando Åben
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame Orlando Åben

Populære Decoflame biopejse

  1. Decoflame Montreal Åben
    27.300,00 DKK
  2. Decoflame Montreal 3-sidet
    27.300,00 DKK
  3. Built-in burner LIP
    11.250,00 DKK
Viser butikker tættest på