DRU Metro 100XT udstilling

Model fra vores udstilling

Aldrig brugt - står som helt ny.

Model til flaskegas

Special pris 34.000,00 DKK Normalpris 39.695,00 DKK
10 - 21 hverdage Forventet levering:
Varenr
45820-1

DRU Metro 100 XT gaspejs frontmodel - Udstillingsmodel

Høj kvalitet og realistiske flammer

Metro 100 XT modellen er en mellem størrelse frontmodel i DRU serien. Pejsen har et utrolig stort driftområde, hvilket betyder den både er optimal til opvarmning og hygge. Pejsen leveres med keramisk træ, men kan også leveres med hvide eller grå sten i bunden. Brænderen er en lang bundbrænder, som brænder hel langs pejsen og udfylder derfor hele det store billede.

DRU pejsen kan fås med sort spejlbagbæg, som giver et stort liv og et ekstra spil til flammerne. Du kan også vælge reflektiv glas, så pejsen fremstår som et åbent ildsted. Det refleksfrie glas giver også bedre indsyn til flammerne.

Eco Wave funktion

Metro 100 XT gaspejsen er udstyret med Eco Wave system. Det vil sige, at du bruger 50 % mindre end maksforbruget til at få det samme flotte flammebillede. Denne funktion er speciel velegnet, når du ikke ønsker den helt store varme, men stadig gerne vil have et stort og realistisk flammebillede. Her puster gaspejsen luften ud forskudt.

DRU - hollandsk grundighed og optimering

Alle DRU gaspejse produceres på fabrikken i Holland. Her tester man alle brændere, inden de sættes ind i gaspejsen. Efterfølgende tester man, som nogle af de eneste producenter på markedet, også brænderne når de er sat ind i gaspejsen. Det vil sige, at pejsen er 100 % optimeret til at give de bedste, højeste og flotteste flammer, når pejsen kommer hjem til dig.

App og WiFi modul

DRU gaspejsen leveres altid med en fjernbetjening, hvor du kan indstille og tænde/slukke for gaspejsen. Ønsker du en mere kompliceret styring af pejsen, kan du tilkøbe WiFi modulet, så du kan styre pejsen via app på mobil eller tablet, og herunder også styre Eco Wave funktionen, så du får præcis den type flammer, som du ønsker. Se også ovenstående video, hvis du vil vide mere om WiFi styringen.

Teknisk data

 
Designer:DRU Fire
Output naturgas:Max 9,6 kW
Output flaskegas:Max 9,1 kW
Brændertype:Brune logs
Gastyper:Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension:Ø 130/200 mm
Farve:Sort
Materiale:Stål
Interiør:Stål, sort spejl,
Eco Wave funktion:Ja
App styring:Ja
  
Download Måltegning 
Download Installationsmanual   
Download Brugermanual  
Download Energilabel 


Write Your Own Review
Du anmelder:DRU Metro 100XT udstilling
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DRU Metro 100XT udstilling
Viser butikker tættest på