DRU Metro 100XTU

 • Eco Wave - Spar 50 % på gassen
 • Stål eller spejl glas bagvæg
 • Hollandsk kvalitet og produktion'
 • Mulighed for App og Smarthome
44.895,00 DKK
10 - 21 hverdage Forventet levering:
Varenr
45749

DRU Metro 100XTU gaspejs 3-sidet/Room divider

Høj kvalitet og realistiske flammer - stor flot gaspejs i en længde på 100 cm

Metro 100XTU  er en stor 3-sidet gaspejseindsats, som kan ses fra flere forskellige steder i rummet. Fordelen ved en 3-sidet pejs, er at den er med til at bryde rummet op. I nyere huse ser vi ofte disse pejse stående mellem køkkenalrum og stuen, men også i en stor stue, som man ønsker at bryde op. Pejsen leveres med keramisk træ, men kan også leveres med hvide sten i bunden. Brænderen er en lang bundbrænder, som brænder hel langs pejsen og udfylder derfor hele det store billede.

DRU pejsen kan fås med sort spejlbagbæg, som giver et stort liv og et ekstra spil til flammerne. Du kan også vælge reflektiv glas, så pejsen fremstår som et åbent ildsted. Det refleksfrie glas giver også bedre indsyn til flammerne.

Eco Wave funktion

Metro 100XTU gaspejsen er udstyret med Eco Wave system. Det vil sige, at du bruger 50 % mindre end maksforbruget til at få det samme flotte flammebillede. Denne funktion er speciel velegnet, når du ikke ønsker den helt store varme, men stadig gerne vil have et stort og realistisk flammebillede. Her puster gaspejsen luften ud forskudt.

DRU - hollandsk grundighed og optimering

Alle DRU gaspejse produceres på fabrikken i Holland. Her tester man alle brændere, inden de sættes ind i gaspejsen. Efterfølgende tester man, som nogle af de eneste producenter på markedet, også brænderne når de er sat ind i gaspejsen. Det vil sige, at pejsen er 100 % optimeret til at give de bedste, højeste og flotteste flammer, når pejsen kommer hjem til dig.

App og WiFi modul

DRU gaspejsen leveres altid med en fjernbetjening, hvor du kan indstille og tænde/slukke for gaspejsen. Ønsker du en mere kompliceret styring af pejsen, kan du tilkøbe WiFi modulet, så du kan styre pejsen via app på mobil eller tablet, og herunder også styre Eco Wave funktionen, så du får præcis den type flammer, som du ønsker. Se også ovenstående video, hvis du vil vide mere om WiFi styringen.

Teknisk data

 
Designer:DRU Fire
Output naturgas:Max 9,6 kW
Output flaskegas:Max 9,1 kW
Brændertype:Brune logs
Gastyper:Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension:Ø 130/200 mm
Farve:Sort
Materiale:Stål
Interiør:Stål, sort spejl, klassisk mursten
Eco Wave funktion:Ja
App styring:Ja
  
Download Måltegning 
Download Installationsmanual   
Download Brugermanual  
Download Energilabel  


Write Your Own Review
Du anmelder:DRU Metro 100XTU
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DRU Metro 100XTU

Populære DRU gaspejse

 1. DRU Metro 130XTL Hjørne
  52.495,00 DKK
 2. DRU Metro 80XT
  33.595,00 DKK
 3. DRU Maestro 75 Tunnel
  50.895,00 DKK
 4. DRU Metro 100XT Tunnel
  48.995,00 DKK
Viser butikker tættest på