pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Elpejse til indbygning

Indbygningselpejse er et miljøvenligt og nemt alternativ til almindelige pejse, da de ikke kræver skorsten, er nemme at montere, og kun benytter el og evt. vand for at skabe det flotte flammeudtryk.

Elpejsene til indbygning fås i forskellige modeller og designs, samt med forskellige teknologier. Det autentiske flammeudtryk skabes med LED-lys, el og eventuelt også vand, afhængigt af hvilken model, du vælger. Pejsene, som benytter vanddamp, kaldes også "vandpejse" eller "hybridpejse" og disse modeller har et meget levende og autentisk udtryk. Nogle af disse modeller fås med vandtank, hvor andre fås med fast vandtilkobling. Du kan desuden vælge om du ønsker et imiteret brændesæt i din elpejs for en hyggelig og autentisk stemning, eller et mere stilrent look uden imiteret brænde. 

Elpejsene til indbygning fås med LED-lys eller halogenlys, hvor valget af LED-lys vil give en mere energivenlig drift, da LED-lyskilder kræver mindre strøm. Nogle af elpejsene kan desuden fås med varmelegeme, så du kan få lidt varme fra pejsen. Varmemodulet fungerer som en varmeblæser, så varmen spredes effektivt ud fra elpejsen.

Kontakt os for et godt tilbud
elpejse med vanddamp behøver ikke skorsten
Faldende orden

Varer 26-49 af 49

Side
pr. side
  1. Magic Fire Mistero 500
    29.495,00 kr.
  2. Xaralyn Albany
    13.535,00 kr.
  3. Xaralyn Indbygning Cassette 600
    Normalpris 6.945,00 kr. Special pris 5.945,00 kr.
  4. Xaralyn Levico
    8.485,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-49 af 49

Side
pr. side
Viser butikker tættest på