Faber MatriX 1050/500 I

43.400,00 DKK
1 - 21 hverdage
Varenr
MATRIX 1050/500 I

Faber MatriX 1050/500 I - Gaspejse-indsats

Eksklusiv gaspejs fra Faber, hvor funktionalitet, kvalitet og design er i en klasse for sig.

Faber står bag nogle af markedets absolut bedste gaspejse, og med MatriX-serien har de produceret nogle af de bedste modeller, hvor design og funktionalitet er i top. MatriX 1050/500 I er en forholdsvist bred 1-sidet gaspejse til indbygning i væg. Her er den sidste nye opdatering af Fabers anerkendte LogBurner 2.0 er integreret. Kendetegnet ved Logburneren er at det keramiske brænde danner et lille bål, hvor brænderen er placeret lige under. Dette giver en fuldkommen realistisk effekt af, at det keramiske træ, rent faktisk brænder. 

Faber 1050/500 I er den helt perfekte løsning til stuen eller køkkenet, hvor den hyggelige flamme danner hyggelig atmosfære. Modellen her er en lukket gaspejs og er derfor 100 % sikker.

Fleksibel og funktionel styring af MatriX
Udover Logburnerens autentiske, bållignende effekt, giver den dig også mulighed for at justere flammens intensitet i flere niveauer. LogBurner 2.0 er udstyret med intet mindre end 5 individueller brænder, som kan tændes/slukkes individuelt. Der medfølger en fjernbetjening, så du let kan styre gaspejsen fuldstændig trådløst. Der er desuden integreret ECOboost i gaspejsen, som giver en god gasbesparelse, uden at flammens intensitet forværres drastisk.

MatriX er en super fleksibel løsning til dig, som ønsker at sætte dit eget præg på designet. Det er muligt at tilkøbe diverse ekstra-features, som gør at Fabers Matrix skiller sig ud fra mængden. Det er muligt selv at vælge interiør på bagvæg, LED-modul, antireflektivt glas og meget mere. Så hvad end du har af ønsker til det perfekte ildsted, kan Faber, højst sandsynligt, opfylde det. 

Interiør-muligheder i Faber MatriX 1050/500 I?
MatriX har som standard en bagvæg i sort stål, som står super flot. Ønsker du lidt ekstra lir, kan bagvæggen udskiftes til sort glas, som reflekterer flammen super flot. På fronten har du mulighed for at tilvælge antireflektivt glas, som er behandlet således, at man nærmest ikke kan se glasset, hvilket giver en effekt af en helt åben pejs.

Derudover kan der købes vægbeslag, hvis gaspejsen skal op i højden og "svæve" over jorden. Til gaspejsen kan der også købes justerbare ben, som især er godt, hvis gaspejsen skal stå på en lettere ujævnt underlag. 

ITC-APP
ITC-App modul er inkluderet i gaspejsen, som giver dig muligheden for at styre pejsen trådløst via Smartphone eller Tablet. 

Symbio-LED
Der er mulighed for at tilvælge det super smarte Symbio-LED-modul, som giver illusionen af et autentisk glødelag i bunden af pejsen. Gløderne giver en realistisk effekt, som bidrager til den hyggelige stemning og atmosfære.

Værd at vide om gaspejse
Med en gaspejs får du en komplet løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere frem, fordi de tilbyder lækre, unikke designmuligheder, som kan integreres i hjemmet, mens det giver et fint varmetilskud til boligen.

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Kontakt os for installation.

Teknisk data

 
Designer: Faber
Input: 11,3 kW
Output: Max 8,1 kW
Brændertype: LogBurner 2.0
Gastyper: Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension: Ø 130/200 mm
Farve: Sort
   
Download Produktark  
Download Energilabel  


Write Your Own Review
Du anmelder:Faber MatriX 1050/500 I
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Faber MatriX 1050/500 I

Populære Faber Gaspejse

Viser butikker tættest på