Faber MatriX 800/650 II

31.840,00 DKK Normalpris 39.800,00 DKK
1 - 21 hverdage
Varenr
MATRIX 800/650 II

Faber MatriX 800/650 II - 2-sidet Hjørne-Gaspejs

Luksuriøs hjørne-gaspejs fra Faber, som kan laves venstre- eller højrevendt.

Faber MatriX er eksklusivitet og luksus samlet i én gaspejs. MatriX 800/650 II er en 2-sidet hjørnegaspejs, som både kan vælges som venstre- og højrevendt pejs. Den sidste nye opdatering af Fabers anerkendte LogBurner 2.0 er integreret. Kendetegnet ved Logburneren er at det keramiske brænde danner et lille bål, hvor brænderen er placeret lige under. Dette giver en fuldkommen realistisk effekt af, at det keramiske træ, rent faktisk brænder. 

Faber 800/650 II er den helt perfekte løsning til stuen, hvor glasset på 2 sider bidrager til den hyggelige atmosfære. Modellen her er en lukket gaspejs og er derfor 100 % sikker.

Fleksibel og funktionel styring af MatriX
Udover Logburnerens autentiske, bållignende effekt, giver den dig også mulighed for at justere flammens intensitet i flere niveauer. LogBurner 2.0 er udstyret med intet mindre end 5 individueller brænder, som kan tændes/slukkes individuelt. Der medfølger en fjernbetjening, så du let kan styre gaspejsen fuldstændig trådløst. Der er desuden integreret ECOboost i gaspejsen, som giver en god gasbesparelse, uden at flammens intensitet forværres drastisk.

MatriX er en super fleksibel løsning til dig, som ønsker at sætte dit eget præg på designet. Det er muligt at tilkøbe diverse ekstra-features, som gør at Fabers Matrix skiller sig ud fra mængden. Det er muligt selv at vælge interiør på bagvæg, LED-modul, antireflektivt glas og meget mere. Så hvad end du har af ønsker til det perfekte ildsted, kan Faber, højst sandsynligt, opfylde det. 

Muligheder i Faber MatriX 800/650 I?I
Fabers hjørne-gaspejse kan vælges som enten højre- eller venstrevendte modeller. Dette giver lidt ekstra frihed, når gaspejsen skal integreres i indretningen. Billedet af denne gaspejs er en højrevendt model.

MatriX har som standard en bagvæg i sort stål, som står super flot. Ønsker du lidt ekstra lir, kan bagvæggen udskiftes til sort glas, som reflekterer flammen super flot. På fronten har du mulighed for at tilvælge antireflektivt glas på alle sider, som er behandlet således, at man nærmest ikke kan se glasset, hvilket giver en effekt af en helt åben pejs.

Derudover kan der købes vægbeslag, hvis gaspejsen skal op i højden og "svæve" over jorden. Til gaspejsen kan der også købes justerbare ben, som især er godt, hvis gaspejsen skal stå på en lettere ujævnt underlag. 

Symbio-LED
Der er mulighed for at tilvælge det super smarte Symbio-LED-modul, som illuderer et autentisk glødelag i bunden af pejsen. Gløderne giver en realistisk effekt, som bidrager til den hyggelige stemning og atmosfære.

ITC-Styring
ITC-App modul er inkluderet i gaspejsen, som giver dig muligheden for at styre pejsen trådløst via Smartphone eller Tablet. 

Værd at vide om gaspejse
Med en gaspejs får du en komplet løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere frem, fordi de tilbyder lækre, unikke designmuligheder, som kan integreres i hjemmet, mens det giver et fint varmetilskud til boligen.

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Kontakt os for installation.

Teknisk data

 
Designer: Faber
Input: 11,3 kW
Output: Max 8,1 kW
Brændertype: LogBurner 2.0
Gastyper: Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension: Ø 130/200 mm
Farve: Sort
   
Download Produktark  
Download Måltegning  
Download Energilabel


Write Your Own Review
Du anmelder:Faber MatriX 800/650 II
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Faber MatriX 800/650 II

Populære Faber Gaspejse

 1. Faber MatriX 800/500 II
  31.280,00 DKK Normalpris 39.100,00 DKK
 2. Faber MatriX 1050/650 II
  37.920,00 DKK Normalpris 47.400,00 DKK
 3. Aspect Premium RD L Gaspejs
  32.000,00 DKK Normalpris 40.000,00 DKK
 4. Aspect Premium ST L Gaspejs
  32.000,00 DKK Normalpris 40.000,00 DKK
Viser butikker tættest på