Gaia fritstående elpejs

5.995,00 DKK
1 - 2 uger Forventet levering:
Varenr
0709591741056

Glow Fire Gaia fritstående elpejs

Tyske Glow Fire producerer LEDpejse og vandpejse i høj kvalitet og opfylder de højeste sikkerhedsstandarder inden for elpejse. Elpejsene fra Glow Fire, er udført i materialer af høj kvalitet og de mange flotte designs passer godt ind i hjemmet eller i sommerhuset som et dekorativt møbel eller som en ekstra varmeenhed. Den flotte glasplade øverst på elpejsen, løfter designet og gør den velegnet til at stille blomster eller andet pynt.

Lun pejsehygge fra Glow Fire

Gaia er en urolig flot LED-pejs, udført i et moderne og stilrent design. Slip for besværet med at slæbe brænde med denne elektriske pejs fra Glow Fire. De flotte flammer er skabt af LED lys og danser roligt bagerst i pejsen. Pejsen kan både bruges udelukkende som dekoration, men også som en ekstra varmeenhed når det er lidt ekstra køligt. Foran ilden er en dekoration med træ der gløder når elpejsen er tændt. Elpejsen kan justeres direkte via et kontrolpanel eller med den medfølgende fjernbetjening.

Gaia elpejs kan samles på ca. 45 minutter

Denne pejs er det ultimative, hvis det skal være nemt og hurtigt! Ikke nok med at det er en elpejs, hvor du derfor hverken har brug for brændsel eller en skorsten, så er den også utrolig nem at samle og kan placeres lige hvor du synes den passer ind i dit hjem. Gaia er en fritstående pejs, og du skal derfor ikke tænke på at skulle bore i vægge - så længe der er en stikkontakt i nærheden, så er pejsehyggen hurtigt hjemme.
Til Gaia elpejsen medfølger der en fjernbetjening, hvor du kan styre varmen og flammerne i forskellige niveauer. Derudover er der også timer-funktion, så du kan instille hvor længe pejsen skal stå tændt. Det kan være en fordel hvis f.eks. du nyder at falde i søvn til det hyggelige spil som flammerne giver, så kan du undgå at Gaia står tændt hele natten ved at bruge timer-funktionen.


Teknisk data


Designer:Glow Fire
Materiale:MDF, glas
Farve:Hvid
Type:Fritstående
System:El
Lysmodul:LED
Dekoration:Brænde
Varme:0/750/1500 Watt
Fjernbetjening:Ja
Timer-funktion:Ja

Mål


Højde:87,5 cm.
Bredde:68 cm.
Dybde:17 cm.

Write Your Own Review
Du anmelder:Gaia fritstående elpejs
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Gaia fritstående elpejs
Viser butikker tættest på