pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Gaspejse

Stort udvalg af gaspejse fra luksusbrands, som ikke går på kompromis med kvalitet og design. Slip for sod, røg og aske.

Med en gaspejs får du en komplet, brugervenlig løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere og mere frem og der er mange fordele ved at vælge gaspejsen fremfor en traditionel brændeovn eller pejseindsats.

Især brugervenlighed, muligheden for det autentiske båludtryk og de moderne designs gør gaspejse til noget helt særligt. Er du interesseret i en gaspejs til din bolig, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os for et godt tilbud
gaspejse fra kvalitetsmærkerne online
Faldende orden

Varer 76-100 af 119

Side
pr. side
  1. Planika Galio Manuel Gaspejs, Sort - DEMO
    Normalpris 16.295,00 kr. Special pris 9.995,00 kr.
  2. Planika Rio Terrassevarmer - Gas
    Normalpris 5.295,00 kr. Special pris 3.995,00 kr.
  3. Rais Nexo 100 Gas
    34.200,00 kr.
  4. Rais Nexo 120 Gas
    39.000,00 kr.
  5. Rais Nexo 140 Gas
    43.800,00 kr.
Faldende orden

Varer 76-100 af 119

Side
pr. side

Om Gaspejse

Gaspejse har eksisteret siden midten af 1900 og har gennem årenes løb vundet mere og mere ind på det danske marked for indbygningspejse. Grunden til den stigende popularitet er især den høje brugervenlighed og de flotte designs.

Gaspejse er meget brugervenlige, utrolig nemme at vedligeholde med absolut minimum rengøring, og fås i flotte, eksklusive designs, der passer perfekt i moderne boliger. Her er ikke behov for brænde, brændkammeret og glasset skal ikke rengøres, og optænding tager ingen tid. Med fjernbetjening og app styres gaspejsen nemt og enkelt. En af markedets første producenter for gaspejse er den hollandske virksomhed DRU, der kom på markedet for gaspejse i 1960’erne, da naturgas kunne udnyttes. Vi forhandler gaspejse fra bl.a. RAIS, DRU og Planika.


Køb gaspejse online - vi hjælper med rådgivning

Hvorfor vælge en gaspejs?

Gaspejse er især blevet populære på grund af er de mange lækre design- og indretningsmuligheder, som pejsene tilbyder, samt den minimale rengøring og vedligehold. Derudover giver gaspejse også maksimal komfort og bekvemmelighed for brugeren, da de kan styres nemt med fjernbetjening og via app. Her skal ikke kløves brænde, brændkammeret og glasset skal ikke rengøres, og optændingen i pejsen tager ingen tid – det klares hurtigt og nemt med et tryk på en fjernbetjening eller via appen. Vi forhandler gaspejse fra nogle af markedets mest anerkendte brands - heraf Global Fires, Planika og RAIS.

Med en gaspejs får du miljøvenlig forbrænding uden farlige partikler, mens du samtidig sparer penge. Du slipper for at save og kløve brænde. Ingen sod, røg eller aske. Kun 100% komfort. Tænd/sluk og justér flammeintensitet i gaspejsen fuldstændig trådløst via fjernbetjening eller app. Det har aldrig været nemmere at tænde for hyggen og varmen.


Gaspejse med keramisk træ eller småsten

Om du ønsker et moderne, stilrent look eller et hyggeligt, autentisk ildsted, kan gaspejsene fås i designs, der passer lige til dine ønsker. Gaspejsene fås med småsten i bunden af brændkammeret, som giver pejsen et meget stilrent, moderne look. Dette er ofte foretrukket i hjem, hvor der er fokus på den minimalistiske indretning. Men gaspejsene fås også med keramisk, holdbart træ, i meget realistisk look, som endda kan fås med lysende LED-gløde-effekter og gnister, som flyver realistisk omkring flammerne i det lukkede brændkammer og gør oplevelsen af et ægte ildsted helt optimal. Denne type gaspejs er det tætteste du kommer på en traditionel brændepejs i udtryk og stemningen og hyggen fra pejsen breder sig på samme vis, som fra en almindelig pejs - men helt uden efterfølgende rengøring. 

Automatiske gaspejse

Gaspejse er indbegrebet af brugervenlighed, når det gælder pejse, og dettes understreges af den lette styring. Da gaspejsene styres med fjernbetjening, er det muligt at få modeller med rigtig mange egenskaber, som styres nemt via fjernbetjening eller appen, der kan bruges via tablet og mobil. Dette gør det muligt nemt at tænde og slukke pejsen, styre flammeniveauet, overvåge varmeniveau, samt tilvælge ECO-indstillinger og gnist- eller gløde-effekter.

Gaspejse til indbygning og fritstående

Gaspejsene fås, ligesom almindelige brændepejse, i flere forskellige størrelser og typer. Vi forhandler fritstående gaspejse fra RAIS i et flot, stilrent design, og forhandler indbygnings-gaspejse, ligeledes fra RAIS og bl.a. også Planika i eksklusive, lækre designs med en, to, eller tre glassider. De 2- og 3-sidet gaspejse til indbygning har en lukket glasfront uden samlinger, som giver et meget stilrent udtryk og et flot udsyn til flammerne.


Der findes et hav af forskellige modeller og designs af gaspejse, og det kan på nogle punkter virke uoverskueligt, at skulle tage stilling til hvilken gaspejs, der er den rette. Hos Pejseringen arbejder vi for at sikre, at du får den rette vejledning om dit gaspejse-projekt. Flere ting skal indtænkes i processen herunder størrelsen og kapaciteten på gaspejsen og muligheder for placeringer af aftræk på pejsen. Vores gaspejse overholder alle sikkerhedsmæssige og miljømæssige krav. Overvejer du at købe en gaspejs til hjemmet, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Kontakt os her


Overvejer du en gaspejs til dit projekt eller nybyggeri?

Kontakt os gerne online eller på telefon, hvis du søger sparring omkring en gaspejs til dit projekt: vi kan assistere i planlægningen og vejlede om den rette model og størrelse til din bolig. Vi har et stort udvalg af gaspejse til indbygning, og de flotte modeller fås i flere typer designs - du kan derfor helt sikkert finde en model, der passer til din stil og bolig. Vi laver gerne en god samlet pris på gaspejs og aftræk samt tilbehør, så du kan klare det hele et sted.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Mike Pejseringen

Medarbejder: Mike Ib Andersen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

Viser butikker tættest på