HWAM 5530m Smartcontrol

33.990,00 DKK
1 - 10 hverdage
Varenr
5530M-SMARTCONTROL

Hwam 5530m pejseindsats - Elektronisk brændeovn med stor glaslåge

HWAM 5530m pejseindsatsen kommer i et modul af sort stål. Pejsen er designet med et stilløst klassisk håndtag, som forbliver koldt under forbrændingen. Pejsen har en sidehængt låge med et meget stort indsyn til flammerne. 5530m er med stor moderne glaslåge.

5530 pejseindsatsen kan modulopbygges og derfor laves specielt efter dit behov. Pejsen er designet ud fra den populære I40/55 pejseindsats med omramning.

Med det store brændkammer har du mulighed for at bruge brændestykker på hele 55 cm i længden. Dette betyder at det ikke er nødvendigt at genfyre ofte - for det store brændkammer har nemlig god plads til en effektiv fyring med gode, store brændestykker. Dette giver desuden mulighed for et rigtig flot flammebillede, når ilden får fat i de store træstykker, som kan nydes gennem det brede frontglas.

Moduler til HWAM 5530

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du ønsker HWAM 5530 pejseindsatsen opbygget. Du kan vælge mellem to størrelser bænke med eller uden skuffe. På skuffen kan du vælge, om træet skal være eg eller valnød. Samtidig kan du vælge en brændereol ved siden af pejsen med 3 fag til eksempelvis brænde, bøger eller blomster.

Kontakt os gerne for vejledning omkring rammevalg. Priserne på de forskellige typer kan variere afhængigt af om rammen skal være flad eller ombukket.

SmartControlTM

SmartControl er HWAMs elektroniske løsning, hvor du via din smartphone eller teblet kan styre temperaturniveauet i rummet. SmartControl justerer lufttilførslen via tre spjæld placeret i en Airboks nede i brændeovnen. Elektronikken giver dig en besparelse på brændeforbruget på op til 50 %. Du opnår samtidig markedets bedste og mest miljøvenlige forbrænding, som er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Læs mere om HWAM SmartControl her

Vi er altid klar til en snak, hvis du har nogle spørgsmål. Fang os på 97 22 20 88 eller kontakt os her

Hwam Friskluftssystem - ekstra luft til forbrændingen

Friskluftssystemet monteres for at skabe mere ilt til forbrændingen. Til brændeovne og pejse i mange nye byggerier er dette en stor fordel, eller endda nødvendighed for at skabe luft nok til en korrekt afbrænding. Dette skyldes at nybyggeri er utroligt godt isoleret og lukket, og derfor ikke har meget naturlig træk i boligen, som det er tilfældet i ældre boliger med dårligere isolering. Den gode isloering er jo en stor fordel i energiforbruget i moderne boliger, men det kan gøre det vanskeligt at skabe en effektiv forbrænding i ovn og pejs, som risikerer at få for lidt ilt til forbrændingen og derfor en ringe forbrænding. Derfor kan det være en god ide at købe friskluftsystem til brændeovn eller pejs, for at sikre en optimal forbrænding og effektiv fyring.

Varmelagring og brændbart materiale

Til mådulet kan du tilkøbe 137 kg. varmelagringssten. Fordelen ved disse varmelagringssten er, at pejsen holder på varmen op til 10 timer efter sidste fyring. Dermed vil du stadig opleve en varmere temperatur i rummet om morgenen efter en aftenfyring. Pejsen er med brændsikret bagplade, hvilket betyder at du kan sætte den direkte op ad en brændbar væg.

Har du spørgsmål til Hwam produktet 5530, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 22 20 88 eller via vores online kontaktformular.


Teknisk data

HWAM SmartControl:

Ja
HWAM Friskluftsystem:Kan tilkøbes

Driftsområde (kW):

4-8

Nominel effekt (kW): 

6,8

Røgafgang, diameter (mm): 

150
Tilslutning fra gulv, topafgang(cm.): -

Virkningsgrad (%): 

83

Skorstenstræk, anbefalet (Pa):

12

Højde (cm): 

168,5

Bredde (cm): 

90

Dybde (cm):

45

Brændkammerbredde (cm):

55

Vægt (kg):

189 kg
  

Friskluftsystem til brændkammer, kan tilsluttes gulv (Ø 100 mm):

Ja
  

Garanti brændeovn

5 år

Download brugervejledning (kommer senere)

 


Write Your Own Review
Du anmelder:HWAM 5530m Smartcontrol
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:HWAM 5530m Smartcontrol