ignoRa Bellina 120 cm

26.995,00 DKK
2- 3 måneder Forventet levering:
Varenr
4020099120

ignoRa Bellina 120 cm biopejs til indbygning

Biopejs fra danske ignoRa i 120 cm bredde - kan også laves i specialmål.

Eksklusiv biopejs i højeste kvalitet fra det danske firma ignoRa. Biopejsen ses her i standard mål, men kan efter ønske laves, så den passer præcis til dit hjem. Dette betyder at den med fordel kan udfylde eksisterende pejseindsatse, eller placeres i en ny mur/væg. 

I pejsen sidder 2 x 35 cm ignoRa biobrænder, som er 100 % sikkerhedstestet og godkendt i alle europæiske lande. Brænderne har en kapacitet på 2 liter og kan brænde 4-7 timer afhængigt af, hvor højt den er "skruet op". Du kan nemlig nemt styre, hvor stor effekt den skal give, ved at skubbe pladen i brænderen frem eller tilbage. 

Valgmuligheder

Bellina biopejsen er som standard med enten 3 eller 5 cm kant og kan fås i enten rustfri stål eller sort. Rammen kan fås helt op til 10 cm efter ønske, vi anbefaler dog enten 3 eller 5 cm.

Du skal også tage stilling til, om du ønsker at der skal glasramme eller glasfront på biopejsen. Vi anbefaler altid en glasramme eller -front, da biopejsen på den måde for en roligere flamme, samtidig med at du forbruger mindre bioethanol. En glasramme giver desuden et genskin fra flammerne, der får biopejsen til at fremstå mere eksklusiv. I dag monteres glasset på indersiden af biopejsen og ikke udenpå, som det ses på nogle miljøfotos. 

Montering af biopejsen

Det kræver hverken skorsten eller udluftning, når du monterer en biopejs. ignoRa Bellina modellerne må sættes direkte ind i en ikke-brændbar væg, hvorefter der må fuges rundt i kanten. Hullet kan laves af en lokal murer eller tømrer, hvorefter biopejsen blot skubbes ind, og brændkammeret sænkes ned sammen med sikkerhedskammeret. Der kræves ingen godkendelser af installationen, hvilket også betyder at du selv kan foretage den. Har du spørgsmål til installationen af din biopejs, er du velkommen til at kontakte os.  
 

Teknisk data

 
Effekt (kW): 5 - 6 kW/t
Kapacitet: 2 x 2 liter
Ca. Brændtid: 4 - 7 timer
Vægt: Afhængig af størrelse
Materiale: Stål i rustfri eller sort thermolak
   

Mål på biopejsen:

 
Højde: 53 cm (eller efter ønske)
Bredde: 120 cm (eller efter ønske)
Dybde: 20 cm (kan gå ned til 17 cm)
Ramme mål standard: 3 eller 5 cm (eller efter ønske)


Write Your Own Review
Du anmelder:ignoRa Bellina 120 cm
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ignoRa Bellina 120 cm

Populære IgnoRa biopejse

 1. ignoRa Marco
  10.995,00 DKK
 2. ignoRa Santi 120 cm biopejs
  24.995,00 DKK
 3. ignoRa Santi 60 cm åben
  16.995,00 DKK
 4. ignoRa Emilia
  10.495,00 DKK
Viser butikker tættest på