ignoRa Magnus

21.995,00 DKK
2 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
10001-1

ignoRa Magnus biopejs

Med Magnus er en meget stor biopejs, som er perfekt som rumdeler eller til indbygning i en mur. Magnus er toppen og sætter en helt ny standard for kvalitet og design. Biopejsen er designet i rustfri stål og sort stål, som er med til at give pejsen et eksklusivt look.

Til Indbygning

Hvis du vælger, at du vil have din Magnus biopejs indbygget, kan du bestille biopejsen for sig selv, hvis pejsen skal være gennemgående, hvor den kan ses gennem en mur. Da Magnus biopejsen er lavet i en meget fin finish, behøver den ikke passe 100 % ind i muren, men kan godt stikke et par cm ud. Hvis du vil have pejsen indbygget, men vil have at den kun skal ses fra én side, skal du tilkøbe en bagside. Skal pejsen være lukket, kan du tilkøbe glasfront.

Gulvmodel

Magnus kan uden noget tilbehør stå direkte på gulvet og er dermed perfekt som eksempelvis en rumdeler. Du har dog her flere forskellige muligheder for tilbehør. Skal biopejsen eksempelvis stå op ad en væg, kan du tilkøbe en bagside. Hvis Medius biopejsen skal bruges som rumdeler, kan det være en fordel at tilkøbe glassider til den. 

Brænderen i biopejsen er ignoRas kvalitets burner box, hvor du kan justere flammen efter behov. Jo mindre flamme des længere brændtid. Brænderen er designet i 3 mm rustfri stål med en kapacitet på hele 2 liter. Det giver en samlet brændtid på mellem 4-7 timer alt efter hvor åbent brænderen står.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan brænderen i biopejsen er udformet. ignoRas burner box giver en renere, større og pænere flamme, samt en længere brændtid pr. liter bioethanol i forhold til konkurrende mærker.  

Biopejsen kan fås i alle tænkelige farver. 1.495,- for farveskift af selve biopejsen.
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):

2,5 - 3 kW/t

Kapacitet: 2 liter
Ca. Brændtid: 5 - 7 timer
Vægt standard: 65
Designer: Markus Grip
Materiale: Rustfri stål
   

Mål

 
Højde: 80 cm
Bredde: 100 cm
Dybde: 40 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:ignoRa Magnus
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ignoRa Magnus

Populære IgnoRa biopejse

 1. ignoRa Marco
  10.995,00 DKK
 2. ignoRa Santi 120 cm biopejs
  24.995,00 DKK
 3. ignoRa Santi 60 cm åben
  16.995,00 DKK
 4. ignoRa Emilia
  10.495,00 DKK
Viser butikker tættest på