ignoRa Finestro XL

ignoRa Finestro XL

ignoRa Amadas

ignoRa Amadas

ignoRa Marco

10.995,00 DKK
2 - 14 hverdage
Varenr
3011599999

ignoRa Marco biopejs

ignoRa Marco pejsen er en del af ignoRas Easy Line, som er en søsterserie til deres Design collection. Biopejsen er udarbejdet i et enkelt og flot design i rustfri stål. Bagsiden er i dobbelt isoleret stål, som betyder at du kan montere pejsen direkte på brændbar væg uden at skulle tage yderligere forholdsregler. 

Marco biopejsen er en small-model på kun 14 cm. Den kan derfor sættes, så den kan ses fra alle vinkler, da man aldrig føler, at man kigger direkte ind fra siden. Med en meter i bredden, er biopejsen meget lang, og kræver derfor også en stor væg, for ikke at virke alt for voldsom.

Brænderen, som sidder i ignoRa Marco Easy Collection biopejsen er en lidt billigere model end den, som sidder i ignoRa Design collection modellerne. Burner boksen i Marco er i 2 mm rustfri stål. Kapaciteten er på 1,8 liter bioethanol, som svarer til en brændtid på mellem 4 - 6 timer alt efter, hvor stor en flamme du ønsker. 

Det betyder meget, at burner boksen er lavet i en god kvalitet. Det sikre nemlig en renere, flottere og mere effektiv forbrænding. 
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):  2,5 - 3 kW/t
Kapacitet: 1,8 liter
Ca. Brændtid: 4 - 6 timer
Vægt: 30
Materiale: Rustfri stål 
   

Mål

 
Højde: 60 cm
Bredde: 100 cm
Dybde (uden ramme): 14 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:ignoRa Marco
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:ignoRa Marco