Rais Woodbox

Rais Woodbox

NewYork-Plaza.jpg

Decoflame ​New York Plaza Sort

Kalfire GP65/55C Gaspejs Udstillingsmodel

Udstillingsmodel sælges

Vi sælger vores udstillingsmodel fra vores butik i Herning. Smukt autentisk brændelook og nem styring af flammer og varmeniveau.

Modellen er inkl:

Hybrid funktion: LED-lys glødeeffekt (værdi 2.400 kr.)
NSG funktion: gnisteffekt (værdi 3.350 kr.)
Til flaskegas

Special Price 29.995,00 DKK Normalpris 44.300,00 DKK
5 - 21 hverdage
Varenr
GP65/55C-UDST.

Kalfire GP65/55C Gaspejs

Smart gaspejs fra Kalfire, hvor komfort, kvalitet og design hænger godt sammen. 

Kalfire står bag nogle af verdens allerbedste gaspejse, hvor skarpt design og smarte funktioner bestemt ikke er en mangelvare. Denne insatspejs, er en hjørnemodel med stort udsyn til det smukke flammebillede, hvor ilden brænder, ligesom i et bål. Kalfire benytter sig af den patenterede brændertype, kaldet Prestige. Denne type brænder giver en realistisk flamme, som ikke mange andre gaspejse på markedet kan præstere. I gaspejsen ligger der keramisk træ, som har små kanaler, hvor gassen løber i og brænder ud af. Flammerne smyger sig derfor ganske realistisk omkring brændestykkerne. Kalfire GP65/75C kan både tilsluttes flaskegas og naturgas.

Kalfire har udviklet de revolutionerende ECO-modeller, som giver et fantastisk smukt flammebillede, mens du samtdig sparer på gassen. Du kan faktisk opnå en gasbesparelse på op mod 40%, når gaspejsen er i ECO-mode - og så kræver det bare et tryk på en enkelt knap. Når ECO-funktionen er tilsluttet, modulerer flammerne automatisk mere op og ned, hvilket giver en super flot effekt. ECO-funktionen er særdeles velegnet til nyere huse. 

Højre eller ventrevendt gaspejs
GP65/55C er en hjørnepejs og kan monteres i højre eller venstre side afhængigt af dit behov. Du vælger ovenfor om pejsen skal produceres højre- eller ventrevendt. Produktbilledet viser en højrevendt gaspejs. Se også måltegninger i specifikationerne.

Hybrid-funktion
Kalfire har udviklet en hybrid-feature, som er en LED-baseret teknik, der giver en flot glødende bund. Gløderne giver en realistisk fornemmelse, som bidrager til den hyggelige atmosfære og leder tankerne hen på et ægte ildsted. Hybrid-funktionen kan tilsluttes med og uden ild i gaspejsen og har 3 indstilinger.

NSG-funktion
Tag din Kalfire Gaspejs til det næste niveau. Oplev den autentiske ild, som du kender fra ildstedet - blot i din egen stue. Den nyeste innovation fra Kalfire er Natural Spark Generator, som skaber små gnister, der langsomt brænder og giver en effekt af et ægte ildsted. Få en fornemmelse af gnisterne i videoen her.

iMatch App-styring
Kalfire GP65/55C gaspejsen fås som standard med trådløs styring vha. fjernbetjening. Det er dog muligt at tilvælge iMatch Wifi-styring, som er en smart løsning til direkte styring af gaspejsen via din smartphone eller tablet.

Vælg mellem flere lækre finishes
Kalfire GP65/75C gaspejsen har som standard sort metalinteriør. Der er også mulighed for at vælge pejsen med sort glas-interiør, som reflekterer ilden og giver en levende effekt. Derudover har Kalfire udviklet et design-interiør, som er en baggrundsbeklædning bestående af stålribber.


Hvorfor vælge en gaspejs?
Med en gaspejs får du en komplet løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere frem, fordi de tilbyder lækre, unikke designmuligheder, som kan integreres i hjemmet, mens det giver et fint varmetilskud til boligen.

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Kontakt os for installation.

 

Teknisk data

 
Designer: Kalfire
Input: 5,7 kW
Output: Max 4,3 kW
Brændertype: Prestige
Gastyper: Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension: Ø 130/200 mm
Materiale: Stål og glas
Montering: Højre eller Venstre
   

Mål

Se måltegning
   
Download Produktark  
Download Måltegning  
Download Energilabel Flaskegas  
Download Energilabel Naturgas  


Write Your Own Review
Du anmelder:Kalfire GP65/55C Gaspejs Udstillingsmodel
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Kalfire GP65/55C Gaspejs Udstillingsmodel