Klara Easy Brændekomfur

19.100,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
KLARA_EASY

Thermorossi Klara Easy Brændekomfur

Med et brændekomfur kan du tilberede mad helt uden strøm - og opvarmer samtidig boligen med varmen fra brændeovnen. Et brændekomfur er et oplagt valg til sommerhuset, tiny-house koncepter og off-the-grid byggeri, hvor der er fokus på minimal energiforbrug. Et brændekomfur gør det muligt at skabe CO2-neutral madlavning og kan med fordel bruges i huse, hvor solceller er den bærende energikilde.

Klara Easy Brændekomfur er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændekomfurer, brændeovne samt pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Klare Easy brændekomfuret er fremstillet i stål og støbejern med et forbrændingskammer i støbejern, rustfri stålvarmeveksler samt en emaljeret støbejernslåge med 750 grader resistent keramikglas. Selve kabinettet er udført i støbejern, mens siderne er malet stål.

Der er mulighed for primær-, sekundær- og tetiær lufttilførsel i brændkammeret, så du kan justere temperaturen fra brændeovnen. Under brændkammeret er der rysterist og askebakke, så du nemt kan fjerne asken og holde brændkammeret rent. Brændekomfuret har ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig.

Der er to kogeplader øverst på Klara Easy brændekomfuret, som er i glat støbejern, mens toprammen er i emaljeret støbejern. Selve ovnen har en kapacitet på 43 liter og er panoramisk emaljeret for en lettere rengøring. Der er et smart termometer på ovnlågen, så du let kan holde øje med temperaturen. Brændekomfuret indeholder desuden et opbevaringsmagasin til udstyr nederst.

På videoen ovenfor, kan du se en præsentation af Thermorossis brændekomfurer. I videoen er det modellerne Margot og Margherita, der vises, som begge har en smart opdeling af ovnrummene med lavasten i hvert rum - ideelt til pizza og brød i det øverste rum. Du kan se hele udvalget af brændekomfurer online her.

Dette fine brændeovnskomfur fra Thermorossi er enkelt og smukt i sit design, hvilket gør, at det vil tage sig godt ud i mange typer af indretninger. Fordi brændekomfuret er hævet på de emaljerede tøbejernsfødder, er det nemt at gøre rent under og omkring komfuret.

Gå til datablad for Klara brændekomfur

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):Op til 10
Opvarmer op til.90-120 m2
Røgafgang, diameter (mm): 130
Virkningsgrad (%): 84,8
Højde (cm): 86,3
Bredde (cm): 103,5
Dybde (cm):68
Vægt (kg):203
Ovnrummets mål H-B-D (cm):
30,7x32,3x43,3
Brændkammerets mål H-B-D (cm):
29,6x30,5x45,3
Materialer:
Stål, støbejern, emaljeret støbejern, keramisk glas


Write Your Own Review
Du anmelder:Klara Easy Brændekomfur
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Klara Easy Brændekomfur

Populære Thermorossi pilleovne

  1. Anna Easy Bageovn
    20.495,00 DKK
  2. Thermorossi Pop 8 Sort
    22.995,00 DKK
Viser butikker tættest på