Klara Easy Komfur

18.100,00 DKK
5 - 10 hverdage
Varenr
KLARA_EASY

Thermorossi Klara Easy Brændekomfur

Klara Easy Brændekomfur er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændekomfurer, brændeovne samt pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Klara Easy Brændekomfur er et moderne og stilfuldt brændeovnskomfur, som er fremstillet i stål og støbejern med forbrændingskammer i støbejern, rustfri stålvarmeveksler samt en støbejernslåge med 750 grader resistent keramikglas. Derudover har komfuret ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig på dem. Kogepladen på Klara Easy er i støbejern, alt imens ovnlågen har termometer på sig, så du let kan holde øje med temperaturen. Brændekomfuret indeholder desuden et opbevaringsmagasin til træ, og har en kapacitet på 43 liter.

Dette fine brændeovnskomfur fra Thermorossi er enkelt og smukt i sit design, hvilket gør, at det vil tage sig ud i mange typer af indretninger.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):Op til 10
Opvarmer op til.90-120 m2
Røgafgang, diameter (mm): 130
Virkningsgrad (%): 84,8
Højde (cm): 91,3
Bredde (cm): 103,5
Dybde (cm):67,9
Vægt (kg):199


Write Your Own Review
Du anmelder:Klara Easy Komfur
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Klara Easy Komfur
Viser butikker tættest på