Monroe 900 LF Gaspejs

47.959,00 DKK
20 hverdage Forventet levering:
Varenr
MONROE-900LF-LEFT-1

Planika Monroe 900 Gaspejs - Venstrevendt 2-sidet gaspejs

Luksuriøs Monroe hjørne-gaspejs fra Planika med antireflektivt glas, Campfire Burner og Eco Flow.

Hos Planika er missionen at gøre pejsen til noget exceptionelt, brugervenligt og sikkert. For at realisere dette, har Planika udviklet Monroe-serien, som er en intelligent gaspejs på et helt nyt niveau. Her ses Monroe 900 i en flot venstrevendt 2-sidet variant, som består af 2 glas fremstillet i antireflektivt materiale, hvilket gør at glasset nærmest er usynligt. På den måde undgår du genskær fra flammerne og får effekten af en åben pejs.

Målet med Monroe er at skabe en gaspejs, som minder om et realistisk bålsted, der blot er lukket bag glas. Monroe er en automatisk gaspejs der er designet til det moderne hjem. Den er udstyret med den nyeste teknologi, som bl.a. indbefatter smarte sensorer, trådløs styring, Eco Flow mode, som alt sammen er integreret i en markedets sikreste gaspejse.

Campfire Burner
Monroe gaspejsen er udstyret med den innovative Campfire Burner, der giver ekstra høje flammer, og derfor minder om et ægte bålsted, hvor flammerne smyger sig op ad træet. Med den medfølgende fjernbetjening, kan du styre højden på flammerne samt deres intensitet. Dette giver dig fuld kontrol over netop din gaspejs.

Sikkerhed og komfort har høj prioritet
Planika tager sikkerhed alvorligt og de har derfor udviklet en række sensorer i pejsen, som registrerer hvis der opstår funktionsfejl og herefter automatisk lukker for gastilførelsen. Alle Planika's gaspejse er desuden udstyret med børnelås. For maksimal komfort og brugervenlighed, er Monroe udstyret med Eco Flow Mode, der giver dig mulighed for at justere flammens intensitet i hele 15 niveauer. Monroe er en intelligent gaspejs, som registrerer dit daglige forbrug og dermed skræddersyr forbrændingen, så den passer til dit behov og samtidig sørger for optimal gasbesparelse.

Trådløs styring i brugervenligt design
Som standard medfølger der en trådløs fjernbetjening til Monroe gaspejsen. Med fjernbetjeningen kan du justere flammerne let og intuitivt. Har du Smart Home System i dit hjem, kan gaspejsen tilsluttes dette, så du kan styre pejsens tænd/sluk-tider digitalt.

Skal det være ekstra smart og let tilgængeligt, anbefaler vi dig at tilkøbe et integreret Wi-Fi modul i gaspejsen. Wi-Fi modulet gør at du kan styre din gaspejs hvor end du befinder dig, direkte via din smartphone. Dette kan være til gavn, hvis du gerne vil have pejsen skal være opvarmet, når du kommer hjem fra arbejde. I appen, kan du automatisere tænd/sluk-tiderne, så der altid er gang i pejsen når du har behov for det. Se mere om trådløs styring i videoen i fanen ovenfor.


Interiør i Planika Monroe gaspejsen
Til Monroe gaspejsen får du specielt designet keramisk træ med i købet. Monroe gaspejsen har som standard en lakeret bagvæg i mat sort. Ønsker du ekstra luksus, findes bagvæggen også i sort keramisk glas der reflekterer flammen og giver ekstra dybde. Er du mere til det traditionelle look, fås Monroe også helt eksklusivt med en bagvæg i mursten.

Teknisk data

 
Designer:Planika
Type:Monroe 900 Hjørnepejs (2-sidet)
Nominel Heat Output:8,3 kW
Nominel Heat Input:11,0 kW
Gas forbrug0,22-1,2 m3/h
Brændertype:CampFire Burner
Gastyper:Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension:Ø 130/200 mm
Materiale:Stål og glas
  
Download Måltegning 
Download Katalog 


Write Your Own Review
Du anmelder:Monroe 900 LF Gaspejs
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Monroe 900 LF Gaspejs

Populære Planika Gaspejse

Viser butikker tættest på