Decoflame montreal biopejs i hvid - nyt elegant design

Nu har du mulighed for at designe din helt egen biopejs

Ja, du læste rigtigt. Det er nu muligt at designe pejsen præcis som du ønsker det. Decoflame biopejene kan nemlig speciallaves efter mål, præcis som du ønsker det. Du kan nemlig vælge hvilken ral-farve du ønsker at pejsen skal designes i. Det kan være, hvid, grå, blå, rød eller noget helt tredje, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Som det ses på det første billede i artiklen, kan pejsen også designes, så den ikke er en helt klassisk rektangel, men i stedet trapez formet. På den måde, kan du skabe et helt unikt eksklusivt design på din biopejs.

Hvordan kan det så være, at biopejse kan laves i hvid, uden at blive helt sorte af røg og sod?

Det kan lade sig gøre, hvis du vælger en god bioethanol, som er minimum 96 % ethanol og beregnet til indendørs brug. På den måde brænder biopejsen nemlig helt rent og udleder ingen partikler. Med tiden kan pejsen dog godt ændre sig lidt, her kan du købe senotherm spray, som blot sprayes på stålet, hvorefter pejsen bliver pæn som ny.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi hjælper gerne med disse interessante projekter og tilbyder ganske gratis, at lave et specialtilbud på den løsning, som du finder mest interessant. Vores biopejse kan både leveres med manuel eller automatisk brænder, som kan tændes med fjernbetjening eller app.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere.