HWAM 5530 pejseindsats i modul med mange muligheder

HWAM lancerer i foråret 2020 sin helt nye pejs 5530. Pejsen er en 40/55 pejseindsats, som kommer i et modul, der kan monteres direkte, som man ville montere en normal brændeovn. 

Opbyg dit eget pejsemøbel

Du kan til pejsen tilkøbe en bred eller smal bænk med skuffe i eg eller valnød, og du kan tilkøbe en brændereol, som både kan bruges til brænde og til dekoration. Du har altså mulighed for at modul-opbygge pejsemøblet til lige netop dit indretningsbehov. Til bænken kan der tilkøbes en behagelig hynde, så varmen fra pejsen kan nydes godt på de kolde efterårsdage.

Pejsemøblet HWAM 5530 har et lækkert og stilrent design, som vil klæde enhver moderne bolig. Pejsen har desuden et tidløst håndtag, som er et Stay Cool håndtag, hvilket betyder at det aldrig bliver varmt.

HWAM 5530 Modeller

HWAM 5530 modellen fås i 4 forskellige versioner. Du kan vælge om lågen skal være i stål eller i glas. Samtidig kan pejsen fås med SmartControl, som er HWAMs elektroniske løsning, hvor pejsen selv regulerer luften og dermed sparer op til 50 % på brændeforbruget. SmartControl er den eneste type af brændeovne, som garanterer virkningsgraden på pejsen. 

Læs mere om Hwam SmartControl.

HWAM Autopilot

HWAMs pejse og brændeovne er udstyret med Autopilot. Hwams Autopilot fungerer ved, at der automatisk lukkes ned for luften, når brændeovnen opnår en varme på over 300 grader. Dette sikrer en længere forbrænding, en lavere CO2 udledning og et mindre træforbrug.

Læs mere om Hwam Autopilot.

Stort brændkammer

En anden fordel ved den nye HWAM 5530 pejs er det store brændkammer, hvor du kan bruge brænde på hele 55 cm i længden. Dette giver en rigtig god og effektiv fyring, hvor du slipper for at skulle genfyre ofte. Derudover, får du et stort og smukt flammebillede, når ilden får fat i de store brændestykker. Pejsen har desuden et bredt frontglas, som giver dig det perfekte udsyn til de levende flammer.

Friskluftsystem

Du kan også tilkøbe et friskluftssystem til HWAM 5530 pejsene, hvilket sikrer mere ilt til forbrændingen. Dette kan især være en fordel i nybyggerier, hvor en tæt isolation gør, at der ikke er særligt meget naturligt træk i boligen. En tæt isolering er selvfølgelig en fordel i forhold til energiforbruget, men det kan gøre det vanskeligt at få nok ilt til forbrændingen. Derfor kan det være en fordel at købe et friskluftsystem til pejsen, så du får en effektiv og optimal fyring.

Læs mere om friskluftsystemet.

Varmelagringssten

Til HWAM 5530 modulet kan du også tilkøbe varmelagringssten, hvilket gør, at pejsen kan holde på varmen i op til 10 timer efter sidste fyring. Så hvis du ikke ønsker at fryse om morgenen mere, så vil det være en fordel at tilkøbe varmelagringssten til pejsen. Så får du nemlig en varmere rumtemperatur om morgenen, når du har fyret aftenen forinden.

Kontakt os for råd og vejledning

Er du interesseret i at høre mere om den nye brændeovn, er du velkommen til at kontakte os.