Cocoon biopejs – Nu helt i sort

Vores mest populære biopejs Cocoon kommer nu i en ny og helt sort model. Læs mere om nyhederne fra Cocoon her.

Cocoon Aaeris biopejs – helt i sort

Den populære Cocoon Aeris biopejs, som hænger ned fra loftet, kommer nu med en sort loftstang. Det klæder biopejsen uroligt meget, at den sorte farve er ført helt igennem i designet. Cocoon Aeris har et stilfuldt design, som med garanti vil klæde enhver indretning.

Du kender måske Cocoon biopejsen fra Go’ Morgen Danmark, hvor den på smukkeste vis hænger i studiet. Vi er slet ikke i tvivl om at denne nye model i sort bliver et ligeså stort hit med sit flotte og stilrene design.

Se den nye sorte model af Cocoon Aeris her.

Cocoon Aeris ligner en smuk svævende kugle af ild, men du kan også vælge at montere biopejsen på basen fra Cocoon Terra Pedestal og dermed bruge den som en gulvpejs.

Cocoon Terra Pedestal – helt i sort

Cocoon Terra Pedestal findes nu også helt i sort med sort base. Cocoon biopejsen på pedestal har et lækkert design, som spreder god stemning og varme i rummet. Globen giver desuden et rigtig godt udsyn til de legende flammer.

Cocoon Terra biopejsen kan nemt flyttes rundt omkring i hjemmet, alt efter hvor behovet for varme og hygge er. Du kan eksempelvis flytte den fra stuen og ud på terrassen, eller endda tage den med i sommerhuset. Globen kan nemlig nemt afmonteres fra basen, så du kan transportere den med i sommerhuset eller et helt andet sted.

Find den nye sorte model af Cocoon Terra Pedestal biopejsen her.