orskov braendekurv

 

Flot måde at opbevare sit brænde

Opbevar dit brænde smukt med en af vores flotte brændekurve. Vi giver dig her et overblik over vores mest populære brændekurve, så du nemt kan finde den bedste og flotteste opbevaring af dit brænde.

Rais Woodbox

Vi starter med at vise jer en af vores nyheder, som er Rais Woodbox brændeboksen.

rais woodbox braendeholder

Rais Woodbox er lavet i egetræ, hvilket giver et eksklusivt look til hjemmet. Woodbox fra Rais giver dig muligheden for at opbevare dit brænde på en super praktisk, og ikke mindst elegant måde. Brændeboksen har et kvadratisk design med et tilhørende låg, så du nemt kan gemme brændet væk. Du kan desuden også vælge at opbevare andre ting, hvad enten det er dit pejsetilbehør eller børnenes legetøj. Rais Woodbox findes i to varianter, heraf den mørke model, som er lavet i røget eg og den lysere model i olieret eg.

Fireglobe brændeholder

Vores andet bud på en flot opbevaringsmulighed af dit brænde er Fireglobe brændeholderen.

fireglobe braendeholder

Fireglobe brændeholderen har et nærmest skulpturelt design, som vil pynte i enhver moderne indretning. Fireglobe har desuden et praktisk design, som giver en rummelig opbevaring af dit brænde. Fireglobe kan nemt flyttes rundt på, så du kan bruge den flere steder i hjemmet. Brændeholderen kan desuden både bruges indendørs og udendørs, da den er lavet i holdbare materialer.

Ørskov brændekurve

Vores tredje og sidste bud på en brændekurv, hvor du flot kan opbevare dit brænde på en praktisk måde, er brændekurvene fra Ørskov.

Ørskov brændekurvene findes i flere størrelser og farver, så du helt sikkert kan finde et design, som passer til din indretningsstil. Fælles for alle Ørskov kurvene, er dog deres lækre design, som er lavet i kvalitets naturmaterialer, heraf læder og ruskind. Kurvene kan både bruges til at opbevare dit brænde smukt, men kan også sagtens bruges til opbevaring af blade, aviser, magasiner eller endda børnenes legetøj.

Se alle vores smukke brændekurve her.