Hwam brillerer endnu engang med deres nye udendørsserie

Længslen efter sommerens lange dage og de lyse nætter - vinteren har været lang i år, det kan vi vist hurtige blive enige om. Derfor er vi også mange der ser frem til at nyde solens sidste stråler på terrassen, mens vi nyder en kold drik og kaster et blik hen over haven og terrassen og nyder de smukke blomster der står i fuldt flor, der er ved at lukke sig sammen for natten. Nu har en af Danmarks største brændeovnsproducenter, Hwam, lanceret en ny serie af udendørs produkter, som de kalder Hwam Outdoor, hvor du finder masser af muligheder for at forlænge sommeraftenerne yderligere.


Hwam rykker ud!

Drømmer du nogle gange om at kunne hive din Hwam brændeovn ud på terrassen for at skabe hygge og varme? Det behøver du dog ikke at gøre - Hwam Outdoor har netop lanceret en udendørs brændeovn bygget med de bedste materialer og udført i højeste kvalitet, præcis som vi kender det fra Hwam. Cubis brændeovnen er lavet i materialet cortenstål der er en speciel type stål der, efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rusten farve. Gennemtærings tiden af stålet under overfladen, bliver forlænget med op til 8 gange, og du får derfor et produkt i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år. Den rustrøde farve bliver opbygget og ændret over tid, og vil skifte karakter afhængig af vejret. Cubis er lavet i et klassisk og tidløst design, med glas hele vejen rundt, så flammerne og varmen kan nydes fra alle sider. På toppen af Cubis sidder der en skorsten der kan forlænges op til 2 meter, så al røgen bliver ledt væk fra terrassen. Cubis forlænger timerne på terrassen og giver både hygge og en god varme. Når sommeren er slut og det kolde efterår nærmer sig, behøver du ikke stille brændeovnen ind eller på anden måde pakke den ind, på grund af det stærke materiale. Det betyder også at du kan bruge Cubis hele året rundt og bruge terrassen på andre tider af året end kun sommeren.

Stilrent bålfad i enkelt og lækkert design fra Hwam Outdoor

Den anden varme- og hyggespreder fra Hwam Outdoor, er deres nye bålfad, Fuego. Fuego er udført i samme holdbare materiale, som Cubis - nemlig cortenstål, og du får derfor et bålfad der vil holde i mange år og i et funktionelt design. Bålfadet kommer med en sokkel, hvor bålfadet bliver sikkert fastmonteret, så der ikke er risiko for at det vælter ned fra soklen. I bunden af Fuego bålfadet er der huller så regnvandet ikke samler sig i bålfadet. Fuego kan også placeres direkte på et brandsikkert underlag - som for eksempel terrassens fliser, og bruges til at fejre at vi endnu engang kan samle familie og venner og lave sprøde snobrød, fluffy popcorn og de lækre S’mores der er blevet en rigtig populær snack blandt børn og unge. Hwam Outdoor byder sommeren 2021 hjertelig velkommen.