Nye udendørs gaspejse – Hygge og varme på terrassen

Elsker du også de hyggelige aftener på terrassen? Nu har du muligheden for at forlænge hyggen på terrassen, når det begynder at blive køligt om aftenen. En udendørs gaspejs vil nemlig sikre dig varme og ikke mindst hygge på de kølige sommeraftener i haven.

Vi fortæller dig herunder lidt om fordelene ved de forskellige udendørs gaspejse fra Faber og Planika.

Faber Udendørs Gaspejse

Faber The Buzz Gaspejs

Faber The Buzz gaspejsen findes i to forskellige modeller – en med sort farve og en med Corten finish. Den sorte model er det sikre og stilrene valg, imens den rustlignende Corten finish har et super hyggelig udtryk, som passer godt ind i de naturlige omgivelser i haven. Faber The Buzz tilsluttes blot en gasflaske, som placeres i bunden af pejsen og så er du ellers kørende til de hyggelige aftener på terrassen.

The Buzz pejsene fra Faber har tre store glaspartier, så du får et helt exceptionelt udsyn til de levende flammer, hvilket med garanti vil sprede en skøn stemning. Udsynet til flammerne fra alle tre sider giver dig også muligheden for at placere gaspejsen, hvor du ønsker – hvad enten det er frit på terrassen eller op af en væg. Begge pejse kommer desuden med 2 hjul, så du nemt kan flytte rundt på dem.

Faber The Mood Gaspejs

En anden udendørs gaspejs fra Faber er The Mood. Faber The Mood findes også i to forskellige varianter – en frontmodel og en gennemgående model. Faber The Mood frontmodellen kan både stå frit på terrassen eller bruges som en indbygningspejs ved at beklæde den på siderne.

Med den gennemgående model af Faber The Mood gaspejsen, også kaldet en tunnelpejs, har du udsyn til flammerne fra begge sider af pejsen. Begge pejse er utrolig simple at montere, da de blot kræver tilslutning til gasflaske eller naturgas. Du vælger helt selv hvilken løsning, som passer dig bedst. The Mood Gaspejsene kommer begge med en skorsten på 150 cm, samt en kontakt, hvorpå du kan justere flammeniveauet og nemt tænde eller slukke for pejsen. Kontakten kan sidde på væggen ved siden af pejsen og kobles på via en ledning.

Faber The Tube Gaspejs

En tredje udendørs gaspejs fra Faber er The Tube. Faber The Tube pejsen har et lækkert og eksklusivt design, som vil pynte på terassen. Gaspejsen giver en fantastisk varme hele året, så du virkelig kan nyde de hyggelige aftener ude i haven. Denne udendørs gaspejs er ligeledes nem at montere – der kræves kun tilslutning til gasflaske, som kan stå i bunden af pejsen.

The Tube gaspejsen giver det rigtig godt udsyn til de smukke flammer, da pejsen har glas hele vejen rundt. Dette giver dig også muligheden for at placere pejsen, hvor det ønskes. Du kan eksempelvis stille gaspejsen om af en væg eller placere den frit på terrassen. Dertil kommer pejsen også med to hjul, så du nemt kan flytte dem derhen, hvor behovet for varme er.

Planika Udendørs Gaspejse

Planika har også lavet nogle lækre udendørs gaspejse, som kan sprede varme og en god atmosfære på de hyggelige aftener på terrassen. Du kan læse lidt om de forskellige udendørs gaspejse fra Planika herunder.

Planika Galio Insert Gaspejs

Galio indsats-gaspejsen kan bruges i næsten alt slags vejr, da den er beregnet til at modstå regn, sne og slud. Gaspejsen kan sættes direkte ned i terrassen eller man kan løfte pejsen op i højden og bygge en ramme herom. Det er vigtigt at huske, at denne gaspejs skal monteres af en autoriseret gasmester, men det er bestemt også besværet værd. Galio Insert gaspejsen emmer nemlig af eksklusivitet, som vil pynte på enhver terrasse, foruden selvfølgelig at sprede varme og god stemning.

Planika Galio Corten Gaspejs

Galio Corten gaspejsen fra Planika har en flot finish, som passer rigtig godt ind i de naturlige omgivelser i haven. Du kan nemt flytte rundt på pejsen, da den ikke benytter strøm og heller skal indbygges. Denne udendørs gaspejs er ligeledes beregnet til at modstå det kolde danske vintervejr.

Planika Galio Fire Pit Corten Gaspejs

Galio Fire Pit gaspejsen har et rundt design med en flot flamme i centrum, som vil give nyt liv til haven. Pejsen tåler også det skiftende danske vejr og du kan desuden tilkøbe et glas cylinder, som dækker flammen for blæsende vejr og samtidig giver et ekstra pift til pejsens æstetiske udtryk.

Gaspejsen et let at installere, da den ikke kræver ledning eller nogen for tilslutning. Pejsen har desuden hjul, så du nemt kan flytte rundt på den. Hvis du ønsker at styre flammerne, samt tænde og slukke for pejsen trådløst, så anbefaler vi, at du tilkøber en fjernbetjening, så du kan få det maksimale ud af Galio pejsen.

Planika Galio Fire Pit Insert

Med Galio Fire Pit Indsatsen fra Planika har en unikt og virkelig smukt design. Pejsens design får næsten én til at føle, at man er på luksusferie sydpå. Galio ildstedet har en rundt design, som gør det muligt at samle sig omkring gaspejsen. Denne udendørspejs er af højeste kvalitet og yderst driftssikker, samtidig med at den er designet til at tåle svære vejrforhold.

Se alle vores udendørs gaspejse her.

Speciallavede Udendørs Gaspejse

Hvis ingen af de præsenterede gaspejse møder op til din krav, så har du også muligheden for at få speciallavet en pejs, som er støbt lige efter dit behov. Vi har stor erfaring med specialløsninger til både private terrasser, samt restauranter og andre offentlige institutioner.
Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står altid klar til at rådgive dig og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os her.