Contura - Kvalitetssikret og personligt design

Contura er kendt for deres tidløse design, effektivitet og høje kvalitet. Der findes et bredt udvalg af smarte og funktionelle Contura pejseindsatse og brændeovne, som kan tilpasses din personlige indretningsstil. Med en brændeovn fra Contura er både design og funktion sikret, da alle brændeovne kvalitetssikres, inden de forlader fabrikken i Markaryd. Du får altså et produkt i de absolut bedste materialer og i højeste kvalitet – og valgmulighederne er mange.

Et hjem kan se ud på mange måder, også når det gælder ildstedet – og her kommer Conturas brede sortiment netop til sin ret. Valget af en Contura pejseindsats eller brændeovn giver dig en kreativ frihed, når du skal have integreret en hyggelig varmekilde.

Naturlig og effektiv varme i verdensklasse

De fleste af os kender det nok. Der findes ikke noget mere hyggeligt end en brændeovn at varme sig på i den kolde vintertid. Med en Contura brændeovn får du ikke blot en varmekilde - hver enkel brændeovn er fyldt med smålandsk hygge, kvalitet og tryghed, så varmen og hyggen kan spredes i mange år fremover.

Ikke nok med at Contura er en smålænding, der varmer hjemmet op, så har Contura i deres produktion stor fokus på at spare på ressourcerne og reducere indvirkningen på miljøet. Alle brændeovne er CO2-neutrale, alt imens de også er udstyret med en effektiv forbrændingsteknik, som sikrer den optimale varme i dit hjem med mindst muligt udslip. På den måde kan du fyre med god samvittighed – både for miljøet og for din pengepung.

Du kan se hele udvalget af Contura pejseindsatse og brændeovne her.

Hvis du har brug for råd og vejledning, så kontakt os, så hjælper vi selvfølgelig gerne.