Jydepejsen Zeta i rustet stål med en elegant pejseindsats

Zeta - En moderne og effektiv brændeovnsserie

Brændeovnsserien Zeta er en moderne ovnserie, som er kendetegnende ved veludført håndværk og stilrene designs inspireret af de klassiske, skandinaviske designtraditioner. Zeta fås i seks forskellige modeller, til gulv eller væg, ligesom den også fås enten på piedestal eller med åben sokkel. Ønsker du andet materiale end den klassiske sorte brændeovn, så har Jydepejsen netop givet dig den oplagte løsning her – Zeta-serien fås nemlig også i det utrolig flotte materiale cortén, som er rustet stål.

Moderne brændeovn i kubistisk design

Zeta-serien har Jydepejsens H530-indsats indbygget, hvilket i kombination med det kubistiske design skaber et stilistisk flot og moderne udtryk, som tager sig flot ud i den moderne bolig. Men udover at det er stilistiske flotte og moderne brændeovne, så er det i særdeleshed også effektive brændeovne, som Jydepejsen har fremstillet. Eftersom brændeovnene benytter den mindre H530-indsats, har ovnene et effektivt brændkammer med en effekt på 4-9 kW. Dette betyder, at brændeovnen kan opvarme fra 50 og helt op til 140 m2, som foruden større effektivitet er bedre for miljøet, da du med den lille indsats sikrer at skabe den rigtige temperatur i brændkammeret.

Et spændende alternativ til den traditionelle brændeovn

Zeta fra Jydepejsen har en bred rude, som giver et utrolig flot syn ind til flammerne i det kubistiske og simple design. Brændeovnens form og udtryk tager sig næsten ud som et møbeldesign velegnet til den moderne indretning, hvilket gør Zeta til et spændende alternativ til den traditionelle brændeovn. Zeta-brændeovnen indtager på fornemmeste vis rummet, som medvirker til at give rummet karakter.

For at sikre en ren og effektiv forbrænding, kan der til nærmest alle af Jydepejsens brændeovne tilkøbes et friskluftsystem. Dette system er med til at sikre, at brændeovnen altid har den nødvendige ilttilførsel. Hvis du bor i enten et nybygget hus eller et tæt hus, så kan det i særdeleshed være fordelagtigt med et friluftsystem. Har du nogle spørgsmål til brændeovnsserien Zeta, eller er du i tvivl om, hvorvidt et andet mærke vil passe bedre ind i din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning.