rais-600-3-pejseindsats

Nyhed: Rais 600-serien

Fordelene ved Rais 600-serien

Fælles for alle tre modeller er et helt nyt og forbedret brændkammer. Dertil har Rais hørt på jeres ønske om mere synligt glas og mindre synligt stål. Med en Rais 600 pejseindsats får du derfor et større udsyn til de legende flammer igennem de smukke glaspartier. Glas arealet er nemlig markant større på Rais 600-serien i forhold til andre lignende indsatse.

Alle modellerne fra Rais 600-serien kan fås med en klassisk ståldør eller en sort coatet glasdør. Indsatsene med en klassisk ståldør passer godt ind i en mere traditionel indretningsstil, imens varianterne med en sort coatet glasdør er ideelle til et moderne hjem. Rais 600 indsatsene har alle sammen et Stay-Cool-håndtag, som sikrer dig et køligt greb, når du åbner din brændeovn. Du kan derfor nemt og ubesværet påfylde brænde på din ovn uden at brænde fingrene.

De nye pejseindsatse fra Rais leveres med en standard ramme, men du kan også tilkøbe en ramme på specialmål. Du kan kontakte os her, hvis du er interesseret i en ramme på specialmål.
Til sidst kan du også vælge at tilkøbe et friskluftsystem til pejseindsatsene fra Rais 600-serien. I langt de fleste tilfælde anbefaler vi, at du køber et friskluftsystem, så du altid sikres den korrekte mængde luft i ovnen.

Rais 600-serien har rigtig mange fordele, som du får en overskueligt overblik over her:

- Forbedret brændkammer

- Mere synligt glas og mindre synligt stål

- Større glasareal

- Vælg imellem ståldør eller glasdør

- Stay-Cool Håndtag

- Ramme på specialmål kan tilkøbes

- Friskluftsystem kan tilkøbes 

Rais 600-1 Pejseindsats

Rais 600-1 indsatsen er en frontmodel med et smukt og stilrent design. Pejseindsatsen leveres som standard med en venstrehængt låge, men hvis du ønsker en højrehængt låge, så kan du købe et lågevendingskit hertil.

Rais 600-2 Pejseindsats

Rais 600-2 indsatsen er en hjørnemodel med 1 sideglas, så du får et godt udsyn flammerne fra to vinkler. Dette er smart, hvis du har et rum, som er opdelt med en hjørnevæg f.eks. imellem stue og køkken. Med Rais 600-2 kan du nemlig se den levende ild fra begge rum.

Rais 600-3 Pejseindsats

Rais 600-3 indsatsen har tre sideruder og har derfor samme funktion som en gennemgående pejs, da du har udsyn til flammerne flere vinkler. Dette vil være en smart tilføjelse til enhver indretning. Undgå sod på ruden Hvis du vil undgå at sode ruden til på din nye pejseindsats, så at det vigtigt at fyre med den rette mængde træ, som har den korrekte fugtighedsprocent. Læs mere om korrekt optænding i vores optændingsguide her.

Har du brug for råd og vejledning?

Har du spørgsmål til Rais 600-serien fra Danske Rais, så er du mere end velkommen til at kontakte os her. Vi er eksperter indenfor vores felt og står altid klar til at vejlede dig, både inden og efter dit køb.