Nyhed: Rais Nexo Gas-serien

Design på Rais Nexo Gaspejsene

Rais Nexo Gaspejsene har et virkeligt smukt og stilrent design, som vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Pejsene kan købes i 5 forskellige højder på enten 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm eller 185 cm. Alle Nexo Gaspejsene har desuden en stor frontrude og to store sideruder. Dette giver dig et fantastisk udsyn til de legende flammer.

Derudover, kan du til alle modellerne vælge, om du vil have pejsen med en almindelig ståldør eller en sort coatet glasdør. Hvis du har en mere traditionel stil i dit hjem, så vil den klassiske stållåge være det ideelle valg. Har du derimod en moderne indretningsstil, så vil den sort coatede glasdør passe rigtig godt ind her.

Nem styring af Rais Nexo Gaspejs

Når du køber en Rais Nexo Gaspejs, så følger der selvfølgelig en fjernbetjening med. Dette gør det nemt og bekvemt for dig at styre din brændeovn. Du kan nemlig tænde op i gaspejsen med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Du kan desuden justere den ønskede rumtemperatur, samt indstille gaspejsen til automatisk at starte op – selv når du ikke er hjemme. Med en Rais Nexo Gaspejs kan du altså komme hjem til et dejligt varmt hjem, samt stå op om morgenen uden at skulle fryse fødderne.

Nyd din gaspejs uden bekymringer

Med en gaspejs skal du ikke bekymre dig om noget. Den styrer endda selv luftniveauet i brændkammeret, så du blot kan læne dig tilbage i sofaen og nyde hyggen, varmen og det smukke udsyn. Skal gaspejsen kunne styres på en endnu mere smart måde, så kan du også vælge at tilkøbe et Wifi-modul, så du kan styre ovnen via en Smarttelefon med Bluetooth.

Installering af gaspejs

Med denne gaspejs fra Rais kan du vælge at tilføre gas fra flaske eller gennem ledning. Hvis du har besluttet dig for at købe en gaspejs, så er det meget vigtigt at rådføre sig med en gasmester inden købet. Du skal nemlig have godkendelse fra en gasmester for at kunne installere en gaspejs i hjemmet.

Spørgsmål til gaspejsen fra Rais?

Har du brug for råd og vejledning omkring Rais Nexo Gaspejsen, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her eller ringe på 97 22 55 40. Vi er eksperter indenfor vores felt og deler gerne ud af vores erfaringer.