Pejseringen flytter lokaler!

Pejseringen flytter til Industrivej Syd 3 d. 1/7-2021

Pejseringen udvider udstillingen, og flytter derfor i større lokaler d. 28/6 2021 til Industrivej Syd 3, 7400 Herning.


Pejseringen har, sammen med Jensen Company, ligget en del år inde i Herning by, tæt på Herning Centret. Butikken har altid haft et pænt udvalg af forskellige typer brændeovne og pejse i udstillingen, men grundet lokalernes størrelse, har mængden været begrænset. Fra Mandag d. 28. Juni vil dette dog ikke længere være et problem da vi med stor glæde kan byde jer alle velkomne i en helt nyrenoveret og meget større butik, end den vi i dag kender fra Silkeborgvej 88 i Herning.

Kæmpe åbningsfest hos Pejseringen!

Pejseringen vil fortsat dele lokaler med Jensen Company og du vil opleve en stor og lys butik på 600 m2, med meget mere plads til brændeovne og pejse i forskellige variationer og typer. I forbindelse med flytningen af vores butik, vil Pejseringen holde lukket i hele uge 25, så vi kan blive helt klar til åbning mandag d. 28/6 på Industrivej Syd 3, Birk i Herning.

D. 1/7 holder vi en kæmpe åbningsfest med skarpe tilbud - og du er naturligvis inviteret! Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen og vise dig vores nye butik - Vi vil også byde på lidt koldt at drikke samt snacks.

Pejseringens hovedindgang Industrivej Syd 3, 7400 Herning