Rais Viva kampagne - Hvid Rais Vival 100 L

Rais Viva L – det stilrene valg

I 2016 præsenterede Rais Viva L-serien som en videreudvikling af den anerkendte Viva-serie. Én af de helt store forskelle på modellerne er, at Viva L er en større brændeovn med højere effekt. Med en nominel effekt på 5,6 opvarmer Viva 100 L nemt over 100 m2. Og det netop uden at gå på kompromis med brændeovnens elegance og klassiske, stilrene udtryk.

Vælg din brændeovn i flere størrelser og farver.

Rais Viva L-serien fås i tre forskellige højder: Viva 100 cm., Viva 120 cm. eller Viva 160 cm. Alle Rais Viva L-modellerne har mange forskellige tilkøb, så du på den måde kan få brændeovnen, præcis som du ønsker den. Du får blandt andet valget mellem seks forskellige håndtag, så du kan være med til at give brændeovnen sit helt eget udtryk. Det brune læder håndtag tager sig eksempelvis flot ud til brændeovnen i Mocca, mens det sorte gummihåndtag er flot til den sorte brændeovn.

Derudover er en af de andre fordele ved en Rais Viva L-brændeovn, at du har mulighed for at tilkøbe CleverAir. CleverAir er Rais’ bud på en automatisk styring af lufttilførslen i brændeovnen, som sikrer dig en mere effektiv og ren forbrænding. Det medvirker til, at der går længere tid mellem påfyldningerne af træ, og dermed et mindre træforbrug, samt en renene glasrude på brændeovnen.

En Rais Viva L brændeovn vil med sin store glasrude få flammebilledet til at komme til sin ret. De mange smukke modeller i Rais Viva L-serien oplyser hjemmet på flotteste vis, samtidig med at det er enkle, stilrene og ikke mindst særdeles flotte brændeovne – tændt såvel som slukket. Lige nu kører Rais en flot kampagnepris på samtlige Viva L brændeovne. Se hele udvalget her.

Rais-500 – skab din egen unikke pejseløsning

Rais-500 serien består af tre forskellige pejseindsatse – alle med det samme stilrene udtryk og i samme størrelse, mens kombinationen af selve pejseindsatsen kan tilpasses din stil. 500-1 er en flot og hyggelig pejs, som enten fås med glas- eller stålrude. På den måde kan den tilpasses både det moderne hjem og det traditionelle hjem. Rais-500-1 er med til at skabe unikke løsninger. Vælg blandt selv, om du vil have stållåge eller glaslåge samt om lågen skal være venstrehængt eller om du vil tilkøbe et kit til en højrehængt låge. Rais-500-2 er en hjørnepejs, hvor ilden kan ses fra to sider. Hvis du har et køkkenalrum, som er delt af en hjørnevæg, så er denne pejs et oplagt valg, da man har mulighed for at se ilden i hele rummet.

Rais 500-3 fungerer på samme måde som en gennemgående pejs, hvilket gør den ret unik. Man kan se pejsen fra forskellige vinkler, og samtidig er Rais-500-3 ligeledes med til at skabe unikke løsninger i det moderne hjem.

Har du nogle spørgsmål til vores Rais-produkter, så kontakt os.