Top 5 indbygningsbiopejse fra Decoflame

Decoflame er Danmarks største leverandør af biopejse til indbygning. Dansk produktion og design sikrer den absolut højeste kvalitet og sikkerhed på markedet. Vi ser en trend hvor

flere og flere vælge biopejse i stedet for brænde og gas, da behovet for varme i nyere og ældre huse er væsentlig mindre end tidligere.

Vi har derfor valgt at præsentere de 5 mest solgte biopejse fra Decoflame i denne artikel.

 Montreal 3 sidet

Montreal 3-sidet biopejs

Mange nye huse bliver i dag bygget med store og åbne rum, eksempelvis med åbne køkkenalrum ind til stuen. I disse eksempler vælger mange at bryde rummet op med en form for rumdeler. Har er Montreal pejsen ekstremt velegnet, da man dermed kan se ilden fra flere sider. Pejsen leveres med lavt glas, så du er helt tæt på de flotte flammer. I forhold til monteringen er det eneste, der kræves at der skæres hul til biopejsen. Den kræver nemlig hverken skorsten, udsugning eller udluftning. Væggen kan bygges enten i gips eller mursten.

 Gennemgående biopejs

Montreal gennemgående biopejs

Fordelen ved Montreal serien, er at pejsen kan bygges i præcis de mål, du ønsker. Det vil sige, at den kan bygges ind i eksisterende mure eller nye mure/vægge i nybyggeri eller renovation.

Med en gennemgående pejs, får du mulighed for at kigge fra det ene rum til det andet, og fungerer derfor rigtig godt specielt mellem et køkken og spisestue eller køkken-alrum og stuen. Ved gennemgående pejse, kan du vælge ét højt glas og ét lavt glas eller 2 lave glas.

 Built-in burner

Built-in burner fra Decoflame

Hvis du ikke ønsker en kassette, men i stedet et mere råt look, kan du vælge en built-in burner, som er en brænder der sænkes ned i brandsikker væg eller materiale. Biobrænderen er specielt velegnet til gamle pejseindsatse, hvor man lukker skorstenen udhugger et hul i murstenen. Brænderen giver en god varme og kan fås i flere forskellige størrelser.

 New York biopejs

Decoflame New York biopejse

Vores mest solgte model, da den kan bruges både på væggen og til indbygning. Hvis den ønskes til indbygning tilkøbes et modul, som indsættes i væggen. Biopejsen kan leveres i flere forskellige materialer og farver, kun fantasien sætter grænser. Pejsen er utrolig nem at installere og kræver kun en væg i ikke-brændbar materiale. New York biopejsen giver både varme, hygge og et simpelt udtryk på væggen. Vi anbefaler altid, at der sættes glas foran brænderen, for at få den højeste og flotteste flamme.

 Westminister biopejs

Decoflame Westminister DS biopejs

Westminister er en mere speciel model i serien, som har et moderne og elegant udtryk. Som med de andre Decoflame modeller, kan Westminister også laves i specialmål og med ramme i den farve/materiale du ønsker. Den kan leveres både i messing, kobber og farvet stål. Biopejsen er beregnet til indbygning. Det vil sige, at der skal skæres et hul bagtil, så pejsens front står lige med væggen.

Rådgivning

Hvis du har brug for nogle gode råd omkring den bedste løsning for dig, hjælper vi gerne på vej. Du er også velkommen til at sende os nogle billeder på [email protected], så vi kan se, hvad der kan lade sig gøre.

Vores mest solgte alternativer til biopejse er gaspejse, el- og vandpejse.