Rais Nexo 120 MS Hvid - DEMO


 Udstillingsmodel sælges ud fra butikken.

 Der tages forbehold for udsolgt vare.


Special pris 17.995,00 DKK Normalpris 22.500,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
NEXO 120 MS-1-DEMO

Rais Nexo 120 Brændeovn med sideglas i hvid farve - demomodel

BEMÆRK: DETTE ER EN UDSTILLINGSMODEL FRA BUTIKKEN. PEJSEN FEJLER INTET.

Moderne brændeovn i dansk design med mange designmuligheder - Med stålfront og sideglas.

Rene linjer, miljøvenlig forbrænding og flotte farver er i fokus på den nye Rais Nexo 120. Nexo er en fritstående brændeovn, som er skabt til det ultramoderne boligbyggeri. Rais Nexo 120 er høj, har et stort brændkammer, en stor rude samt 2 sideglas, hvor du får indsyn til flammerne fra hele 3 sider.

Med en nominel effekt på 5,7 kW, kan Nexo opvarme op mod 105 m2. En sand fornøjelse for dig, som ønsker en ekstra god varmekilde i hjemmet. Hvad angår design, har du mulighed for, at sætte dit eget præg på hvordan brændeovnen skal tage sig ud. 6 forskellige farver at vælge i mellem samt flere flotte håndtag i forskelligt materiale. 

Udover Nexo 120 i stål med glas på 3 sider, findes selvsamme model også med et enkelt frontglas. Ønsker du en lidt mindre, men ligeså effektiv model, forhandler vi desuden Nexo 100.

Ovne fra Rais er produceret i Nordjylland, hvor de sætter en ære i at lave komplette kvalitetsbrændeovne - det gælder også forbrænding og miljødata. Nexo er i energiklasse A+, hvilket gør at du kan tænde op i brændeovnen med god samvittighed. Alle relevante tests er gennemgået for at sikre den mest komfortable og miljøvenlige løsning.

Nexo som hjørnemodel
Alle Rais Nexo modeller findes også som hjørnemodeller. Det vil sige, at højre eller venstre sideglas bliver fjernet, og brændeovnen dermed kun består af ét front glas samt ét sideglas. Prisen er ekstra 1.500 kr. Kontakt os gerne hvis du ønsker denne løsning.

Friskluftsystem
Du kan til Rais Nexo 120 vælge at tilkøbe friskluftsystem, som sikrer dig, at brændeovnen altid får luft nok og derved brænder mere rent. Vi anbefaler altid friskluftsystem/Air system til brændeovne, som installeres i nyere meget tætte huse. Ligeledes i huse hvor der er genvexs-system.

Automatisk styring
Rais Clever Air er et innovativt system, hvor en bimetalfjeder styrer lufttilførslen i brændeovnen og derved sikrer en mere effektiv og ren forbrænding. Clever Air bidrager med flere fordele. Heraf et væsentlig mindre træforbrug, længere tid mellem påfyldning af træ og en ren og pæn rude.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):  3 - 7
Nominel effekt (kW):  5,7
Opvarmer ca. 40-105 m2
Røgafgang, diameter (mm):  Ø150
Virkningsgrad (%):  80
Ydre mål (B-D-H) i mm:  446-398-1235 mm
Brændkammerets indre mål (B-D-H) i mm: 344-253-510 mm
   
Vægt (kg): 140 kg
   

Friskluftsystem

 
Friskluftsystem bagudgang / bundudgang Tilkøb
   

Afstande til brændbart materiale

 
Se installationsvejledningen.  
Møbleringsafstand, foran (mm): 850
Afstand til brændbart, bag (mm): 100
Afstand til brændbart, side (mm): 350/450
   

Download installationsvejledning og prøvningsattest

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Rais Nexo 120 MS Hvid - DEMO
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Rais Nexo 120 MS Hvid - DEMO
Viser butikker tættest på