Handelsvilkar

Handelsvilkår

Når du handler i webshoppen på www.pejseringen.dk, handler du med:

Pejseringen Herning ApS
Industrivej Syd 3
7400 Herning
Telefonnr.: 97 22 55 40
E-mail: [email protected]

CVR.nr: 35036997
Etableringsår: 2007

Pejseringen er en afdeling under Jensen Company som har butik i Herning. 

Har du spørgsmål:
Kundeservice: 97 22 55 40
E-mail til webshop: [email protected] 

Generelt

Vi opbevarer ikke oplysninger om dine ordre på en måde, så du senere kan rekvirere en kopi af ordrebekræftelsen. Husk derfor altid at gemme ordrebekræftelsen, du modtager på mail. 

Du kan altid skrive til os, hvis du ønsker en kopi af din faktura.

Når du foretager et køb, skal du igennem følgende trin:

  1. Vælg varen - tryk køb
  2. Gå til kurv
  3. Tryk på ”Adresse” - udfyld adresse
  4. Udfyld evt. anden leveringsadresse, hvis dette er aktuelt
  5. Bekræft salgs- og leveringsbetingelser
  6. Gå til betaling -Vælg betalingsform - Klik på "Gå til betaling".
  7. Efter gennemført køb, modtager du en ordrebekræftelse på mail

Husk at du altid kan gå tilbage til tidligere trin ved at trykke "Tilbage", hvis du har indtastet forkerte oplysninger. 

Alle priser på hjemmesiden er dagspriser og opdateres løbende. Du skal ikke være oprettet som bruger for at kunne handle på www.pejseringen.dk

Bestilling

Bestilling af varer sker via vores webshop på www.pejseringen.dk. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på bestillingen, som også fungerer som kvittering og faktura – og den er samtidig dit garantibevis. For den endelige bekræftelse af ordren, om den eller de bestilte varer er på lager og for at aftale evt. leverings- / afhentningstidspunkt, vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere, enten pr. telefon eller e-mail. 

Når ordren er afgivet, er der indgået en bindende aftale for begge parter. 

Alle kontrakter indgås på dansk.

Betaling

Alle priser på www.pejseringen.dk er angivet i danske kroner og inkl. 25% moms. Betaling kan ske via MobilPay og følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa, Maestro, Mastercard, Visa Electron. Der bliver ikke pålagt gebyrer ved køb med kort og MobilePay.

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-kode.

De oplysninger, du indtaster i forbindelse med dit betalingskort, bliver krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der har adgang til disse. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine data. Ingen gebyrer vil blive pålagt ved betaling på betalingskort
 

Levering

Når du bestiller varer på www.Pejseringen.dk, bliver du bedt om at vælge, om du vil have varen leveret, eller du selv afhenter varen i vores fysiske butik. Ved afhentning sker det fra vores butik på adressen: Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Vælger du afhentning i butik, vil du modtage mail eller sms, når varen er klar til afhentning.

Vi leverer til hele Europa. Giv os et kald eller send en mail på [email protected] for forespørgsler. Forsendelse vil ske med billigste fragtmand. Vi tager også gerne mod forespørgsler på engelsk og tysk.

 

Vi fører kantstenslevering, og her bedes du sørge for at fragtmanden let kan komme hen til leveringsstedet. Kantstensleveringer skal kunne sættes på fast underlag og leveres derfor ikke på græs eller grus, da dette kan gå udover varens stand.

Vi anbefaler altid, at du pakker varen ud og tjekker standen med det samme - også hvis den først skal monteres/installeres på et senere tidspunkt. Er der synlige fragtskader på emballagen, anbefaler vi, at du tager billede af emballagen som dokumentation, inden du åbner pakken - læs mere under afsnittet Reklamationsret.

Der hæves ikke penge på din konto, før den dag hvor varen afhentes fra vores lager.

Fri fragt

Hos Pejseringen benytter vi os af fri fragt, uanset hvilke og hvor mange varer du ønsker*. Lette forsendelser leveres normalt med GLS til en af de mange hundrede pakkeshops i landet. Tunge forsendelser leveres normalt med danske fragtmænd. Der er gratis fragt i hele Danmark, dog ikke øerne Grønland og Færøerne, så dér gælder de pågældende priser for levering forsat.

Til øer uden selvstændigt postnummer og / eller uden fast broforbindelse gælder levering kun til afskibningshavnen.

Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende hverdag. Varer leveres kun på hverdage. I specielle tilfælde kan vi sende i weekenden mod et mindre gebyr - kontakt os gerne herom.

* Fragt til udlandet gælder ikke her. Send os en forespørgsel på fragtpris. 

Kontakt os for fragtpris

Reklamationsret

Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du kan få varen repareret hos os eller producenten, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at den ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller anden skadevoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller manglen ved varen. Reklamerer du inden for to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fragtskader

Hvis du oplever synlige fragtskader på emballagen, skal du bede fragtmanden tage forbehold ved leveringen. Efterfølgende skal du tage både udvendige og indvendige billeder af emballagens skader, som skal medsendes, når du sender din reklamation til os.

Udfyld skema

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du reklamere til: Jensen Company Herning ApS, Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Vi anbefaler, at du udfylder reklamationsskema for hurtigst mulig behandling.

Refundering

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returneringen af varen, når reklamationen er berettiget. Vi anbefaler, at du kontakter os for billigste fragtløsning. Bemærk, at du ikke kan returnere en vare til os, uden først at have været i kontakt med os om den pågældende reklamation. Vi anbefaler, at du kontakter os for billigste fragtløsning. Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage pakket forsvarlig i holdbar emballage og få en kvittering for afsendelse, således vi kan tilbagebetale dine omkostninger. Er varen ikke pakket forsvarligt til returnering, kan varens originale reklamationsårsag og -berettigelse ikke vurderes.

Gå til reklamationsskema

Fortrydelsesret / Returret

Ved køb på www.pejseringen.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret. Med undtagelse af specialfremstillede og specialbestilte varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på [email protected] eller ved udfyldning af formularen her. Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen. Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan efterfølgende fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at sende varen retur til: 

Jensen Company Herning ApS
Industrivej Syd 3
7400 Herning. 

Visse varer kan i kraft af deres art/størrelse ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 500. Kontakt os gerne for billigste returneringsløsning.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returforsendelse af varen

Manglende eller brudt original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, skal varen returneres i original emballage. Det er vigtigt at varen er pakket forsvarligt ind til returforsendelsen. Husk derfor at pakke varen og dens originalemballage forsvarligt ind til forsendelsen med pap og/eller bobleplast, uden at klistre tape o.l. direkte på originalemballagen. Husk at gemme forsendelseskvitteringer og Track&Trace information som dokumentation for returforsendelsen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14-30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, gem derfor alle forsendelseskvitteringer og Track&Trace information. Visse varer kan i kraft af deres art/størrelse ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højest at beløbe sig til ca. kr.: 100-500 kr. alt efter varens art.

Persondatapolitik

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (På brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, at brugeren tidligere har besøgt webstedet, samt evt. historik fra besøget.

På www.pejseringen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, for dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”


Logstatistik:

Logstatistik bruges på www.pejseringen.dk og betyder at et statistik-system indsamler informationer og kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvilke dele af websitet der besøges og forlades mm. Log-statistikken indsamler og opbevarer aldrig oplysninger som navn, adresse, telefon nr. e-mail – det er udelukkende anonyme data der indsamles. Oplysninger, som du opgiver for at foretage et køb, indsamles ikke.

På Pejseringen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Personlige oplysninger i forbindelse med et køb

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
1. Navn
2. Adresse
3. Telefon nr.
4. E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Fremad opbevarer vi dine oplysninger med henblik på hurtigere at kunne give dig den bedste service i forbindelse med garantisager og fremskaffelse af reservedele. Vi opbevarer i henhold til bogføringsloven dine oplysninger i 5 år, hvorefter du er fri til at bede os om at slette dine oplysninger. Ret henvendelse til [email protected] hvis du ønsker dine oplysninger slettet eller rettet.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret. Dog vil de oplysninger, du indtaster i forbindelse med dit betalingskort, blive krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der har adgang til disse. Hverken Pejseringen eller andre har mulighed for at læse dine data. 
 

Personlige oplysninger i forbindelse med kontaktformular, returnering og reklamationer

Læs vores vilkår for udfyldelse af kontaktformularer her


Tilmelding til Nyhedsbrev

Læs vores vilkår for tilmelding til nyhedsbrev her


Generelt

Oplysninger afgivet til www.Pejseringen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Pejseringen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pejseringen via e-mail: [email protected] 

Den dataansvarlige i Jensen-Company.dk og Pejseringen er Christoffer Jensen.

Muligheder for at klage

Oplysning om klagemuligheder: Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommisionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 08.06.2021