pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Stålskorstene

Vi forhandler komplette stålskorstene, reservedele, samt sæt med brændeovn og stålskorsten, som er lige til at montere. Afhængigt af dit behov, kan der opstå spørgsmål og være flere overvejelser, du kan gøre dig inden valg af skorsten - vi vejleder gerne inden du køber en ny stålskorsten til din brændeovn.

Herunder finder du de forskellige typer stålskorstene og standard-sæt, som passer til en stor del af de mest almindelige brændeovne og pejse. Har du spørgsmål om mål, montering og krav til stålskorstene, er du velkommen til at kontakte os.

Skorstene laves som udgangspunkt enten i rustfrit stål eller som muret skorsten. Udvalget herunder er stålskorsten, som er både lettere og billigere at montere i forbindelse med køb af ny brændeovn. Har du allerede en eksisterende skorsten, kan du i stedet se på røgrør og tilbehør til murede skorstene, så du er sikker på at din skorsten har et optimalt træk. Inden du køber brændeovn, vil det være en god ide at tage stilling til hvilken type skorsten du ønsker - dette kan nemlig have indflydelse på valg af brændeovnens/pejsens design.

Kontakt os for et godt tilbud
skorstene og tilbehør, køb online med fri fragt

Stålskorsten

Faldende orden

Varer 76-100 af 140

Side
pr. side
  1. Skorstenstop Ø80/200
    595,00 kr.
  2. Spændebånd løs
    410,00 kr.
  3. Spændebånd løs
    460,00 kr.
  4. Startkonsol justerbar
    1.050,00 kr.
  5. Tagbæring 3, galvaniseret
    1.125,00 kr.
Faldende orden

Varer 76-100 af 140

Side
pr. side
Viser butikker tættest på