Thermorossi Dorica Classic


28.995,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
70015558

Thermorossi Dorica Classic Pilleovn

Pilleovnen er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste pilleovne. Alle pilleovne bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor giver Thermorossi også hele 4 års garanti på konvektionsblæserne. 

Thermorossi Dorica Classic er en enkel og stilren brændeovn i et moderne design. Pilleovnen har håndlavede italienske kakler i bund og top, mens siderne er fremstillet i lakeret stål. Brændkammeret er fremstillet i stål og støbejern, hvilket sikrer en optimal holdbarhed samt en nem rengøring. Denne pilleovn fra Thermorossi fås i en flot grå farve, som passer ind den moderne boligindretning. Dorica fås også i en Plus-model, som minder meget om denne.

Tidligere har det været et problem med lyden fra flere pilleovne, der har været så voldsom, at man ikke anbefalede, at den stod i rum, hvor man opholder sig meget. I dag larmer pilleovnene stort set ikke. Thermorossi Dorica Classic har et lydniveau på kun 36 db, hvilket blot svarer til summelyden fra et lydsvagt køleskab.

Vedligehold og rengøring

Thermorossis fokus på høj kvalitet og funktionalitet sikrer altid pilleovne, der tilbyder en god brugeroplevelse samt nem kontrol og vedligehold. Det moderne design på Dorica Classic er lavet sådan, at ovnens glasfront samt brændkammer nemt og enkelt kan rengøres, mens filtre er installeret så inspektion og vedligehold ligeledes klares nemt. Pilleovnen er netop designet således, at inspektionspunkterne kan kontrolleres ved periodevis vedligehold.

Derudover er pilleovnene fra Thermorossi utrolig nemme at styre via den medfølgende fjernbetjening. Niveauet kan styres i 5 trin, så du får den ønskede effekt/rumtemperatur. Du kan også planlægge, hvornår pilleovnen skal starte op og slukke i løbet af dagen, alt imens der medfølger et sikkerheds termostat for overophedning.

fjernbetjeningslogo Fjernbetjening.

ugeprogrammeringslogo Uge programmering.

trinlogo 5 Trins temperatur kontrol.

termostatlogo Sikkerheds termostat for overophedning.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):4,3 - 11,4
Opvarmer op til.110-150 m2
Røgafgang, diameter (mm): 80
Virkningsgrad (%): 90,2
Højde (cm): 111,4
Bredde (cm): 56
Dybde (cm):64,4
Vægt (kg):132
Lydniveau (db):36
Afstand til brændbart (bag)200 mm 

Piller

 
Pilleforbrug pr. time (min/max):0,9 - 2,7 kg.
Strømforbrug (min/max):65 - 130 W
Pille beholder:19 kg.
Pillestørrelse (max):6 mm

 Gå til datablad for Dorica Classic

 

2 års garanti + 4 års garanti på konvektionsblæsere

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Thermorossi Dorica Classic
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Thermorossi Dorica Classic

Populære Thermorossi pilleovne

  1. Anna Easy Bageovn
    21.995,00 DKK
  2. Thermorossi Pop 8 Sort
    24.795,00 DKK
Viser butikker tættest på