Valentino 1300 F Gaspejs

39.195,00 DKK
20 hverdage Forventet levering:
Varenr
VALENTINO-1300-F

Planika Valentino 1300 F Gaspejs

En af verdens mest teknologisk avancerede gaspejse på markedet - Ekstra bred gaspejs.

Planika har i Valentino gaspejsen formået at inkorporere alle de smarte og avancerede funktioner i en og samme gaspejs. Med en Valentino gaspejs får du maksimal komfort og ydelse i et overvældende design. Her ses Valentino 1300 i en frontmodel, hvor dette er den bredeste model med et brændkammer på knap 1300 mm. Valentino gaspejsen er, som standard, udstyret med et antireflektivt glas, som gør at flammerne står helt skarpt uden at blive generet af genskær i glasset. På den måde fremstår pejsen nærmest åben.

Ideen med Valentino gaspejsen er at give en helt ren forbrænding, hvor du helt og aldeles slipper for aske, røg og eventuelle lugtgener. Eftersom gaspejsen er af højeste kvalitet hele vejen igennem, får du en smuk og helt stabil flamme, som oven i købet giver god varme. Valentino gaspejsen kan tilsluttes naturgas og flaskegas.

Hvad adskíller Planika gaspejse fra konkurrenterne?

Med Planika's Valentino 1300 er du garanteret en sikker gaspejs, som er udstyret med gassensorer, der sikrer at pejsen kører fejlfrit. Hvis uheldet skulle være ude, slukker pejsen automatisk. Planika er desuden de eneste producenter på markedet, som udstyrer deres gaspejse med antireflektivt glas som standard. Glasset gør at der ikke er genskær og flammerne går nærmest i et med rummet uden at glasset forstyrrer.


Linear Burner
Valentino gaspejsene er udstyret med en linear burner, der gør at flammen breder sig i hele gaspejsens bund. Der er desuden mulighed for at justere flammernes intensitet via den medfølgende fjernbetjening. På den måde kan du spare op mod 50% gas, uden det går udover flammernes intensitet.

Maksimal komfort og sikkerhed
Valentino tilbyder en lang række funktioner, der giver dig fuld kontrol over gaspejsen. Valentino er udstyret med flere sensorer, der sørger for at din gaspejs altid er 100% sikker. Registres bare den mindste funktionsfejl, lukker pejsen automatisk ned. Valentino er også udstyret med Eco Flow mode, som er en funktion der regulerer flammernes højde og intensitet i hele 15 niveauer, baseret på det det generelle forbrug i netop din gaspejs. På den måde får du den fulde oplevelse og sparer på gassen, når systemet finder det nødvendigt.

Trådløs styring giver fremtidssikrede muligheder
Brugerens komfort er højeste prioritet, når Planika udvikler deres gaspejse. Planika's gaspejse tilbyder flere muligheder for trådløs styring. Der følger en smart fjernbetjening med, som giver dig mulighed for at styre gaspejsen fra sofaen. Gaspejsen kan også forbindes til et Smart Home System, så du kan kontrollere gaspejsen uanset hvor du er. Der er mulighed for at tilkøbe et Wi-Fi modul, som gør at du kan styre din gaspejs direkte via en app på dit smartdevice og samtidig få automatiske påmindelser om næste servicetjek.Interiør i Valentino gaspejsen
Planika's Valentino gaspejs har, som standard, en bagvæg i sortlakeret, mat stål. Du har dog mulighed for at vælge en bagvæg i sort keramisk glas i stedet. Glasset reflekterer ilden på bagvæggen, hvilket giver dybde i pejsen. Derudover kan du vælge mellem keramisk træ, hvide sten eller sorte sten i gaspejsen.

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Kontakt os for installation.

Teknisk data

 
Designer:Planika
Type:Valentino 1300
Nominel Heat Output:8,5 kW
Nominel Heat Input:11,3 kW
Gas forbrug0,29-1,2 m3/h
Brændertype:Linear Burner
Gastyper:Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension:Ø 130/200 mm
Materiale:Stål og glas
  
Download Måltegning 
Download Katalog 


Write Your Own Review
Du anmelder:Valentino 1300 F Gaspejs
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Valentino 1300 F Gaspejs

Populære Planika Gaspejse

Viser butikker tættest på