Xaralyn Lucius - indbygnings LED pejs

2.995,00 DKK
2-3 uger Forventet levering:
Varenr
LUCIUS-INSERT-LED

Xaralyn Lucius - indbygnings LED pejs

Lucius indbygningspejsen fra hollandske Xaralyn, er den perfekte kombination af hygge og en ekstra varmenhed til mindre rum der lige har brug for lidt ekstra varme i de køligere perioder. Lucius kan placeres mange forskellige steder og er særlig velegnet som indsats i pejse, der af forskellige årsager ikke længere er i brug, eller i et byggeprojekt hvor LED pejsen bliver bygget ind i væggen eller møbler. Lucius
kan både bruges som en ekstra varmeenhed, eller til dekoration for at skabe en hyggelig atmosfære. Indbygningspejsen bruger almindelig stikkontakt, så installationen er hurtigt overstået, og du skal derfor ikke tænke over bøvlet med skorsten, brændsel eller gasflasker for at få hyggen i hus. Pejsen er vedligeholdelses fri, og skal blot tørres af med en klud en gang i mellem.

Xaralyn Lucius: Pejsehygge uden at slæbe træ

Lucius LED pejsen fra Hollandske Xaralyn er virkelig et produkt hvor du får meget for pengene. LED pejsens design er holdt helt simpelt og enkelt, og gør nøjagtig det den skal: Sprede hygge og varme.
Det klassiske design, giver en rar og venlig atmosfære der bestemt kan hive pejsestemningen hjem. LED flammerne kommer til live ved hjælp af reflektionen fra LED lyset i bunden, med glødende pynte træ foran. Lucius kan betjenes direkte på frontpanelet, eller via den medfølgende fjernbetjening.
Det kan godt være det ikke ligner 100% ægte flammer - men til gengæld så slipper du for alt arbejdet med at slæbe træ og rengøringen derefter. Nem adgang til luksus, lige der!


Teknisk data

Model

Xaralyn Lucius

Type:

LED indbygningspejs

Materiale:

Glas, metal

Farve:

Sort

Dimensioner: 

H: 610 mm. x B: 620 mm. x D: 195 mm.

Vægt:

14 kg.

Forbrug W:

 10W

Lyskilde:

LED

Varme output:

0-1400W

Kræver strøm:

Ja

Fjernbetjening:

Ja, medfølger

Garanti:

2 år

BrugervejledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Xaralyn Lucius - indbygnings LED pejs
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Xaralyn Lucius - indbygnings LED pejs

Populære Xaralyn elpejse

 1. NYHED
  Xaralyn Nova - Grå
  8.990,00 DKK
 2. NYHED
  Xaralyn Castello
  15.995,00 DKK
 3. NYHED
  Xaralyn Levico
  8.485,00 DKK
 4. NYHED
  Xaralyn Cassette 600
  5.950,00 DKK
Viser butikker tættest på